Face to Face

Οι δύο μεγάλες σελίδες της Ατλέτικο Μαδρίτης συμφωνούν στο BN Sports: «Δεν θέλαμε να φύγει ο Βρσάλικο»

Οι δύο μεγάλες σελίδες της Ατλέτικο Μαδρίτης συμφωνούν στο BN Sports: «Δεν θέλαμε να φύγει ο Βρσάλικο»

Η μεταγραφή του Σίμε Βρσάλικο στον Ολυμπιακό ταρακούνησε την Ευρώπη αλλά και τους φίλους της Ατλέτικο Μαδρίτης. Δύο εκ των κορυφαίων σελίδων των «ροχιμπλάνκος» μιλούν αποκλειστικά στο BNSports για την αποχώρηση του Κροάτη μπακ.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Η βόμβα… εξεράγη. Ο Ολυμπιακός κάλυψε το μεγάλο κενό στο δεξί άκρο της άμυνας με τον πιο ισχυρό τρόπο, φέρνοντας στην Ελλάδα τον Σίμε Βρσάλικο. Ο 30χρονος μπακ, με πάνω από 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, αποτελεί μία από τις κορυφαίες μεταγραφές της δεκαετίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βέβαια, στην αντίπερα όχθη, οι φίλοι των «ροχιμπλάνκος» δεν μπορούν να καταλάβουν πως ο διεθνής άσος αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έκανε η ομάδα τους και αποδέχτηκε αυτή του Ολυμπιακού. Αυτό επιβεβαιώνουν αποκλειστικά στο BN Sports δύο από τις μεγαλύτερες σελίδες της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο λόγος για τις «Atletico Universal» και «Peña Atleti Internacional».

  • Πείτε μου πρώτα από όλα, τι σας άρεσε περισσότερο στον Βρσάλικο;

Atletico Universal: «Οι ιδιότητες του πολεμιστή είναι αυτό που αρέσει περισσότερο στους οπαδού του. Ο Βρσάλικο είναι ένας παίκτης που δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν δεν ήταν οι τραυματισμοί του θα έκανε ακόμα μεγαλύτερη καριέρα

PeñAtleti Internacional: «Ο Βρσάλικο είναι ένας πραγματικά παθιασμένος ποδοσφαιριστής. Πάντα υπερασπίζεται την τιμή του συλλόγου που παίζει και μας τίμησε σε τεράστιο βαθμό όλα αυτά τα χρόνια

  • Τι θυμάστε περισσότερο από τα χρόνια που ήταν στην Ατλέτικο;

Atletico Universal: «Κάτι που θα θυμόμαστε για πάντα στον Βρσάλικο, είναι η στιγμή που έσωσε τη ζωή του Φερνάντο Τόρες στο γήπεδο. Αθλητικά, είχε μερικές αξέχαστες στιγμές, αλλά θα έλεγα ότι η πιο αξιομνημόνευτη ήταν η εμφάνισή του εναντίον της Πόρτο στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων του Champions League τον Δεκέμβριο του 2021. Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι καθώς η Πόρτο και η Μίλαν ήταν και οι δύο ζωντανές στον αγώνα και όλοι μας οι βασικοί αμυντικοί είχαν τραυματιστεί. Μπήκε μπροστά όταν τον χρειαζόμασταν περισσότερο και ήταν αναμφισβήτητα ο καλύτερος αμυντικός στον αγωνιστικό χώρο.»

PeñAtleti Internacional: «Εννοείται πως δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όταν έσωσε ζωντανά τον Τόρες. Από εκεί και πέρα, πάντα πάλευε αν κάποιος αντίπαλος προσπαθούσε να προσβάλει την αξιοπρέπειά μας»

  • Μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και πώς;

Atletico Universal: «Ναι, σίγουρα θα βοηθήσει. Ο Βρσάλικο θα είναι κρίσιμος παίκτης για τον Ολυμπιακό. Έχει φοβερά αμυντικά προσόντα αλλά όχι πολύ επιθετικά. Το μόνο πράγμα που θα έπρεπε να ελπίζει η ομάδα είναι να παραμείνει σε φόρμα.»

PeñAtleti Internacional: «Είναι από τους καλύτερους της θέσης του και αυτό θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, τραυματίζεται αρκετά και ίσως αυτό τον κρατήσει πίσω σε ετοιμότητα»

  • Γιατί έφυγε από την Ατλέτικο κατά τη γνώμη σας;

Atletico Universal: «Στον Σίμε έγινε πρόταση για ανανέωση συμβολαίου επειδή είχε καλή σεζόν. Ο λόγος που την απέρριψε ήταν ότι ο μισθός που προσφέρθηκε ήταν χαμηλότερος από τον τρέχοντα. Αυτό συνέβη λόγω της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης του συλλόγου

PeñAtleti Internacional: «Η Ατλέτικο Μαδρίτης χρειάζεται χρήματα αυτή τη στιγμή, οπότε έπρεπε να πέσει το κασέ του Βρσάλικο. Έχουμε έναν διεφθαρμένο πρόεδρο στον σύλλογο και προτίμησε να τον αφήσει να φύγει ως ελεύθερος. Βέβαια και ο Σίμε ήθελε να παίζει περισσότερο»

  • Θα θέλατε να μείνει στην Ατλέτικο και γιατί;

Atletico Universal: «Ναι, θα ήθελα πολύ να μείνει ο Σίμε στην Ατλέτικο. Η φετινή σεζόν ήταν κρίσιμη για εκείνον και απέδειξε ότι μπορούσε να είναι χρήσιμος ως εφεδρικός. Όχι μόνο μπορεί να παίξει ως δεξί μπακ, αλλά είναι επίσης καλός στο σέντερ μπακ, μια θέση που ήταν ένα από τα προβλήματά μας την περασμένη σεζόν λόγω της έλλειψης βάθους

PeñAtleti Internacional: «Δυστυχώς έχουμε συνηθίσει να λέμε αντίο στους περισσότερους παίκτες μας. Και βέβαια θα ήθελα να μείνει στην ομάδα και σίγουρα θα μας λείψει»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0