Face to Face

Ο Δημήτρης Σαραβάκος στο BN Sports: «Είναι πολύ σημαντικό να είσαι μέσα στην ιστορία του Παναθηναϊκού»

Ο Δημήτρης Σαραβάκος στο BN Sports: «Είναι πολύ σημαντικό να είσαι μέσα στην ιστορία του Παναθηναϊκού»
Ο Δημήτρης Σαραβάκος έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση της φανέλας του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 και παραχώρησε δηλώσεις στο BN Sports.
Σχετικά Άρθρα
Δηλώσεις στον Δημήτρη Φεραδούρο

Ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, Δημήτρης Σαραβάκος, βρέθηκε στο event της παρουσίασης της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού, στον οποίο έγραψε το όνομά του με «χρυσά» γράμματα.

Ο μεγάλος «μικρός» των πρασίνων, «παρών» σε τεράστιες ευρωπαϊκές βραδιές και πορείες, όπως η πρόκριση επί της Γιουβέντους στο Κύπελλο UEFA του 1987-88, αλλά και σπουδαίες σελίδες της Εθνικής Ελλάδας, μίλησε στο BN Sports, που βρέθηκε στο «Green Park», και αναφέρθηκε τόσο στη νέα φανέλα, όσο και στο ειδικό βάρος του εμβλήματος που φέρει.

«Είναι τυχεροί οι σημερινοί ποδοσφαιριστές που φοράνε τόσο ποιοτικές φανέλες, με ανεπτυγμένη τεχνολογία, αλλά πιο τυχεροί είναι που φοράνε το συγκεκριμένο έμβλημα στο στήθος τους. Αυτό και μόνο τα λέει όλα», είπε για τις νέες εμφανίσεις, ενώ για το γεγονός του ότι αναγράφονται πολλά ονόματα παλαίμαχων επάνω στη βασική φανέλα, συμπεριλαμβανομένου και του δικού του, συμπλήρωσε:

«Η φανέλα έχει εκατοντάδες ονόματα πάνω. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι μέσα στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Όπως και οι παλαιότεροι, έτσι και οι νεότεροι πρέπει να είναι υπερήφανοι και ευτυχισμένοι που έχουν αυτή την τιμή. Πρέπει όλοι να καταθέτουν σώμα και ψυχή».
Σαραβάκος.jpg
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0