Face to Face

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: «Ευχαριστημένος με την πρώτη μου εμφάνιση – Θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα» (video)

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: «Ευχαριστημένος με την πρώτη μου εμφάνιση – Θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα» (video)

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ μίλησε αποκλειστικά στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για την εμφάνισή του, τη νίκη της Εθνικής και τους Έλληνες φιλάθλους.

Όλα όσα είπε στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο μετά τη λήξη του ματς στην Πρίστινα

Το 2/2 έκανε η Εθνική μας ομάδα στην Πρίστινα, επικρατώντας με 1-0 του Κοσόβου για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος βρέθηκε στο γήπεδο για την κάλυψη του αγώνα στα κανάλια Novasports κι έπειτα από τη λήξη, μίλησε με τον Τζορτζ Μπάλντοκ για την πρώτη του γεμάτη εμφάνιση με το εθνόσημο.

Τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά προσπαθούσες να δεις το πως παίζει η ομάδα, όμως μετά από αυτό -ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο- τα πήγες πολύ καλά. Θα μπορούσες και να σκοράρεις ακόμη.

«Φυσικά, αυτό είναι διεθνές ποδόσφαιρο. Έχουν πάρα πολύ καλούς παίκτες και μας προκάλεσαν προβλήματα τα πρώτα 15 λεπτά. Εμείς όμως ξέραμε ότι με τους οπαδούς και την ατμόσφαιρα γενικότερα αν μπορούσαμε να ξεπεράσουμε το πρώτο διάστημα, τότε θα φαινόταν η ποιότητά μας θα φαινόταν.

Μετά από αυτό κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι και το διασκέδασα πολύ, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα θα μπορούσα να έχω σκοράρει, ήταν μια εξαιρετική κίνηση, αλλά ήταν επίσης και ο πρώτος μου αγώνας!

Όσο γνωρίζω περισσότερο τους παίκτες και τη γλώσσα, είμαι σίγουρος ότι έρχονται περισσότερα. Είμαι ευχαριστημένος από την πρώτη μου εμφάνιση».

Ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους;

«Φανταστικοί. Έδωσα και την μπλούζα μου για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου σε αυτούς. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, θέλουμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα και οι φίλαθλοι και το έθνος μας είναι τρομεροί και αγαπώ να παίζω γι’ αυτούς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0