Face to Face

Ο Νίκολας Κουαλιάτα στο BN Sports: «Είπα αμέσως το "ναι" στον ΠΑΟΚ – Ανυπομονώ να παίξω στη γεμάτη Τούμπα» (video)

Ο Νίκολας Κουαλιάτα στο BN Sports: «Είπα αμέσως το

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Νίκολας Κουαλιάτα, ο ίδιος μιλάει αποκλειστικά στο BN Sports για πρώτη φορά και μοιράζεται τα συναισθήματά του για τη μεταγραφή.

Δηλώσεις στον Νότη Χάλαρη

Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν είναι γεγονός. Ο Δικέφαλος ξεχώρισε το ταλέντο του Νίκολας Κουαλιάτα και με συνοπτικές διαδικασίες, τα βρήκε σε όλα με τη Μοντεβιδέο για την απόκτησή του.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός θα κοστίσει συνολικά 1,5 εκατ. ευρώ και αποτελεί μία μεγάλη επένδυση για το παρόν αλλά και το μέλλον του ελληνικού συλλόγου. Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του, ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής μίλησε για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή, αποκλειστικά στο BN Sports.

Φυσικά, δεν έκρυψε τη χαρά του που θα αγωνιστεί στον Δικέφαλο ενώ αναφέρθηκε στους στόχους που έχει ενόψει της νέας σεζόν.

  • Πώς νιώθεις για τη μεταγραφή σου στον ΠΑΟΚ;

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος. Περιμένω να είμαι εκεί πολύ σύντομα και να συναντήσω το προσωπικό της ομάδας και τους νέους μου συμπαίκτες

  • Ήταν εύκολη ή δύσκολη απόφαση να έρθεις στον ΠΑΟΚ και γιατί;

«Εύκολη φυσικά, χωρίς αμφιβολία! Όταν ο ατζέντης μου, μού είπε για την ευκαιρία του ΠΑΟΚ, αμέσως είπα «ναι». Ξέρω πόσο μεγάλη είναι αυτή η ομάδα και τι ιστορία έχει ο ΠΑΟΚ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

  • Τι γνωρίζεις για τον ΠΑΟΚ;

«Όπως είπα, είναι μια απίστευτη ομάδα με τους καλύτερους οπαδούς της Ελλάδας, που κάνει κάθε χρόνο μεγάλα πράγματα και είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ της Ελλάδας. Δεν μπορώ να περιμένω τη στιγμή για να μπω στην Τούμπα»

  • Ποιοι είναι οι στόχοι σου;

«Να κάνω μια υπέροχη σεζόν με την ομάδα, να κερδίσω τίτλους για τον ΠΑΟΚ και για εμένα, θα ήθελα να δείξω το ταλέντο και την αξία μου σε κάθε παιχνίδι και να δείξω γιατί μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ πρέπει με εμπιστεύεται

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0