Face to Face

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στο BN Sports: «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση να αφήσω τον ΠΑΟΚ - Θα μου λείψει η Θεσσαλονίκη»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στο BN Sports: «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση να αφήσω τον ΠΑΟΚ - Θα μου λείψει η Θεσσαλονίκη»

Την τελευταία του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τον ίδιο να αποχαιρετάει τους φίλους του Δικεφάλου μέσω του BN Sports.

Δηλώσεις στον Νότη Χάλαρη

Πέντε χρόνια πέρασαν από τη μέρα που ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ένας τερματοφύλακας που έμελλε να γίνει «ένα» με τους φίλους του συλλόγου, παρά τα συνεχή σκαμπανεβάσματα σε όλο αυτό το διάστημα.

Ο Έλληνας πορτιέρο είχε κάνει γνωστό πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα ψάξει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, κάτι που σημαίνει, πως ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ήταν το τελευταίο του ματς με τον Δικέφαλο. Ο ίδιος, μίλησε για το μέλλον του αλλά και την απόφαση να αποχωρήσει, στο BN Sports.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως το επόμενο βήμα είναι να γίνει στο εξωτερικό και μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρει την απόφασή του. Ακόμα, αναφέρθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ, στο τι θα του λείψει περισσότερο και πόσο δύσκολο ήταν να αποχωρήσει.

  • Τι συναισθήματα σου αφήνει το κλείσιμο της τελευταίας σου σεζόν στον ΠΑΟΚ;

«Γλυκόπικρα συναισθήματα θα έλεγα. Δεν καταφέραμε να νικήσουμε σήμερα και κλείσαμε τη σεζόν χωρίς τίτλο αλλά όλοι θα κάνουμε την αυτοκριτική μας στο τέλος και να κοιτάξουμε όλη την πορεία φέτος, γιατί έχει θετικό πρόσημο»

  • Ποια η πιο έντονη στιγμή που ένιωσες με τον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια;

«Δύσκολο να ξεχωρίσω κάποια. Έχω πάρα πολλές έντονες στιγμές με τον ΠΑΟΚ και δεν θέλω να πω το… κλασσικό ότι είναι οι κατακτήσεις και οι διακρίσεις. Νομίζω είναι ακόμα πιο έντονο ότι ζεις μέσα στα αποδυτήρια. Είναι η καθημερινότητά μας εκεί μέσα και βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον αγωνιστικό χώρο χάρη σε αυτό»

εικόνα_Viber_2022-05-22_10-28-31-185.jpg

  • Ήταν εύκολη ή δύσκολη απόφαση να αποχωρήσεις από τον ΠΑΟΚ;

«Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Είμαι πέντε χρόνια εδώ και είναι πολύ όμορφο να κλείνει ένας κύκλος, ανεβαίνοντας ένα σκαλί παραπάνω μετά. Να είσαι έτοιμος να το ανέβεις κιόλας. Δέθηκα με την ομάδα»

  • Ποιο είναι το μέλλον σου από εδώ και πέρα;

«Προτεραιότητα για εμένα είναι φυσικά το εξωτερικό. Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη καθώς ήθελα να τελειώσει και το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον ΠΑΟΚ και να είμαι συγκεντρωμένος 100% εδώ. Από τη Δευτέρα κιόλας, θα κοιτάξω τις επιλογές μου και θα αποφασίσω που θα συνεχίσω»

5605482.jpg

  • Ένα μήνυμα για τους φίλους του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν μέχρι εδώ σήμερα;

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Έκαναν πάρα πολλά χιλιόμετρα για να έρθουν να μας δουν και να μας στηρίξουν. Είναι δύσκολο για τον κόσμο να κάνει τόσο δρόμο με την οικονομική κατάσταση στην οποία ζούμε. Του άξιζε να κατακτήσουμε το κύπελλο αλλά δυστυχώς δεν το κάναμε. Δεν τους ευχαριστήσαμε και με κάνει ακόμα πιο στεναχωρημένο αυτή τη στιγμή. Αλλά θα τους έλεγα να συνεχίσουν να αγαπούν τον ΠΑΟΚ με την ίδια τρέλα και αγάπη»

  • Τι θα σου λείψει περισσότερο από τον ΠΑΟΚ;

«Θα μου λείψει η Θεσσαλονίκη. Ξεκάθαρα. Θα μου λείψει πολύ γιατί νιώθω… Θεσσαλονικιός πλέον. Και θα μου λείψουν τα ντέρμπι, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μας και φυσικά τα παιδιά στα αποδυτήρια. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Όλοι θα μου λείψουν»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0