Face to Face

Παναθηναϊκός: Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας μιλούν στο BN Sports! (video)

Παναθηναϊκός: Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας μιλούν στο BN Sports! (video)

Οι πρωταγωνιστές του Κυπελλούχου Ελλάδας για τη σεζόν 2021/22, Παναθηναϊκού, μίλησαν στην ομάδα του BN Sports και μετέφεραν τα συναισθήματα τους.

Σχετικά Άρθρα

Ο μεγάλος νικητής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, μετά από ένα επεισοδιακό βράδυ, είναι ο Παναθηναϊκός. Μετά από 8 χρόνια οι «πράσινοι» επέστρεψαν και πάλι στους τίτλους, στο ίδιο γήπεδο, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο.

Με ένα «χρυσό» γκολ του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα από την άσπρη βούλα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0 (21/05). Το BN Sports βρέθηκε στην «καρδιά» των γεγονότων και μετέφερε τον παλμό από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης συνομίλησε με πολλούς εκ των πρωταγωνιστών των Κυπελλούχων Ελλάδας και σας μεταφέρει τα συναισθήματα και τις σκέψεις των νικητών.

Βέλεθ, Χουάνκαρ, Γκατσίνοβιτς, Αλεξανδρόπουλος και Μπρινιόλι στο BN Sports.


Φραν Βέλεθ: «Ο κόσμος να το απολαύσει όπως εμείς»

Δηλώσεις στη Ξανθίππη Δασκαλάκη


-Ποια είναι τα συναισθήματά σου για το παιχνίδι και το Κύπελλο;

«Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να κατακτήσουμε ένα τίτλο για το κλαμπ μετά από τόσα χρόνια. Πιστεύω ότι το χρειαζόμασταν και πάμε να το γιορτάσουμε».

-Στην αρχή της σεζόν πιστεύατε ότι μπορείτε να κερδίσετε το Κύπελλο;

«Ο προπονητής από την πρώτη στιγμή μας είπε ότι πρέπει να έχουμε πίστη, να παίξουμε ποδόσφαιρο και να το διασκεδάσουμε. Περάσαμε αρκετά, όμως τώρα αυτό είναι το αποτέλεσμα».

-Ποιο είναι το mindset της ομάδας, δεδομένου ότι την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά σαλόνια;

«Πρέπει να περάσουμε στους ομίλους για να είναι όλοι χαρούμενοι, να το διασκεδάσουμε. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε στην Ευρώπη.

-Ένα μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη όλης της χρονιάς και να το απολαύσουν, όπως θα το απολαύσουμε και ‘μεις».

βέλεθ-bnsports.jpg


Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: «Οι πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής μου»

Δηλώσεις στον Νότη Χάλαρη


-Πώς αισθάνεσαι για τη νίκη;
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος καθώς είναι κάτι που το πετύχαμε ομαδικά. Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ και χάρηκα που το πήραμε γιατί το αξίζαμε! Ο κόσμος, το σταφ, όλοι μας. Οι οπαδοί μας ήταν μοναδικοί»

Τι σκέφτεσαι για την επόμενη σεζόν; Θα ήθελες να παραμείνεις στον Παναθηναϊκό;
«Να δούμε τι θα γίνει. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, αλλά δεν μπορώ να σχολιάσω ή να πω κάτι. Θα δούμε το καλοκαίρι τι θα συμβεί γιατί δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Η οικογένεια μου επίσης νιώθει πολύ ωραία εδώ. Οι πιθανότητες είναι υπέρ αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμένα»

-Η καλύτερη σου στιγμή φέτος;
«Το κύπελλο φυσικά γιατί βοήθησα να το κατακτήσουμε, να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας και να βγούμε στην Ευρώπη. Αυτό είναι το σημαντικό και αυτό κρατάω από τη φετινή σεζόν».
γκατσίνοβιτς-bnsports.jpeg


Αλμπέρτο Μπρινιόλι: «Σπουδαίο ό,τι κατάφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς»

Δηλώσεις στον Φάνη Τσοκανά


-Πώς νιώθεις μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας;

«Είμαι πανευτυχής! Παλέψαμε πάρα πολύ για αυτό το τρόπαιο. Είναι τεράστιο το επίτευγμα τόσο για εμάς, όσο και για τον σύλλογο».

-Πραγματοποίησες και δύο σπουδαίες επεμβάσεις για να κρατήσεις το μηδέν.

«Δεν είχα καθαρό οπτικό πεδίο, αλλά από την αρχή του ματς παλέψαμε πάρα πολύ για να τα καταφέρουμε. Ευτυχώς δεν δεχθήκαμε κανένα γκολ και χαίρομαι που συνέβαλα σε αυτό».

-Τι να περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν;

«Περιμένω πως θα βελτιωθούμε. Οφείλουμε να βελτιωθούμε. Πρώτα εγώ κι έπειτα όλοι μαζί, να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες. Αν θέλεις να είσαι ανταγωνιστικός, οφείλεις να διορθώνεις συνεχώς κάθε ατέλεια που βρίσκεις μπροστά σου».

-Επόμενος στόχος το πρωτάθλημα;

«Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Είμαι σίγουρος πως θα βάλουμε τα δυνατά μας».

-Τι σημαίνει για εσάς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς;

«Αυτό που κατάφερε είναι σπουδαίο. Δεν είναι εύκολο να φτιάξεις ένα σύνολο, με τόσους καινούργιους παίκτες. Μην ξεχνάμε πως το ρόστερ της ομάδας ολοκληρώθηκε στα τέλη του Αυγούστου. Είναι πάντα δίπλα μας, για να διορθώνει κάθετι που χρειάζεται. Κάπως έτσι, καταφέραμε να βγούμε Ευρώπη και να κατακτήσουμε το Κύπελλο».


Χουάνκαρ: «Φέτος είχαμε τον προπονητή που χρειαζόμασταν»

Δηλώσεις στη Ξανθίππη Δασκαλάκη


-Πώς αισθάνεσαι για την κατάκτηση;
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί είναι η πρώτη φορά που κερδίζω κάτι. Το έγραψα και στο Instagram μου: “το καλύτερο γκολ”… Είμαι επίσης πολύ πολύ χαρούμενος όχι μόνο για εμένα αλλά και για την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλο τον κόσμο που τους επιστρέψαμε αυτά τα συναισθήματα που περίμεναν τόσο καιρό».

-Συγκριτικά με πέρσι, τι συναισθήματα σου αφήνει αυτή η χρονιά;
«Την περασμένη σεζόν η ομάδα δεν έκανε μια καλή χρονιά. Πιστεύω φέτος είχαμε τον προπονητή που χρειαζόμασταν. Η διαφορά με τώρα είναι ότι είχαμε πάρει την πρόκριση για το Κύπελλο και βρισκόμασταν και σε τροχιά Ευρώπης και πιστεύω ότι αυτό είναι το κλειδί».

-Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν και σήμερα στο πλάι σας;
«Ευχαριστούμε πολύ γιατί κατά τη διάρκεια ολόκληρου του χρόνου ήταν στο πλάι μας οπουδήποτε κι αν παίζαμε. Μέσα από την καρδιά μου τους ευχαριστώ πολύ».

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: «Κλείσαμε τη χρόνια με τον καλύτερο τρόπο, ευχαριστούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Δηλώσεις στον Βασίλη Βασιλείου

-Τετάρτη θέση αλλά και κύπελλο! Είστε ευχαριστημένοι με το πώς κατέληξε η χρονιά;

«Είχαμε δυο στόχους στην αρχή της σεζόν, να βγούμε Ευρώπη είτε μέσω πρωταθλήματος, είτε μέσω Κυπέλλου, τα καταφέραμε. Αλλά σίγουρα αυτό που κρατάμε είναι ότι κλείσαμε την χρόνια με τον καλύτερο τρόπο. Σ’ένα γεμάτο γήπεδο, με τους οπαδούς στο πλάι μας, μέσα σε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα και εμάς νικητές στο τέλος. Ένα τρόπαιο μετά από πολλά χρόνια για τον Παναθηναϊκό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για αυτή την επιτυχία»

-Για εσένα προσωπικά τι σημαίνει αυτός ο τίτλος;
«Είμαι ικανοποιημένος με τον εαυτό μου γιατί έχω αρχίσει να πετυχαίνω στόχους που είχα θέσει από μικρός. Πρώτα από όλα να καθιερωθώ και να παίξω στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού κι έπειτα να κάνω μαζί με τους συμπαίκτες μου τη διαφορά, να φέρουμε έναν τίτλο στην ομάδα! Χαρούμενος και υγεία να έχουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Πλέον κοιτάω το καθήκον μου με την εθνική ομάδα».

-Η επόμενη σεζόν ξεκινά σύντομα. Τι θα φέρει το μέλλον;
«Το μυαλό μου είναι αποκλειστικά στην Εθνική ομάδα. Από εκεί και πέρα είμαστε έτοιμοι, ό,τι ζητηθεί να το κάνουμε. Είμαστε επαγγελματίες, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και φαίνεται στο γήπεδο!»

-Πού αφιερώνεις την κατάκτηση του τροπαίου;
«Στον κόσμο του Παναθηναϊκού, στην οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου, στην κοπέλα μου και... υγεία»!

-Θα γιορτάσεις την κατάκτηση;
«Τίποτα, τίποτα! Τώρα έχει ύπνο και ξεκούραση γιατί έχουμε Εθνική ομάδα!»
image0_3.jpeg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0