Face to Face

Ο Λιβάι Γκαρσία στο BN Sports: «Όνειρό μου να παίξω στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ - Πάση θυσία νίκες με Άρη και Ολυμπιακό» (video)

Ο Λιβάι Γκαρσία στο BN Sports: «Όνειρό μου να παίξω στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ - Πάση θυσία νίκες με Άρη και Ολυμπιακό» (video)
Ο Λιβάι Γκαρσία παραχώρησε δηλώσεις αποκλειστικά στο ΒΝ Sports, μετά τη νίκη της AEK με 3-0 (11/05) επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
 
Σχετικά Άρθρα
Δηλώσεις στον Φάνη Τσοκανά
 
Η ΑΕΚ πήρε την πρώτη της εντός έδρας νίκη στα φετινά play-offs της Super League, επικρατώντας με 3-0 (11/05) του ΠΑΣ Γιάννινα και παρέμεινε «ζωντανή» στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. 
 
Ήταν ένα «βήμα» σημαντικό μεν, αλλά το πρώτο από αυτά που αναζητά στα εναπομείναντα παιχνίδια, για να κρατά την έξοδο στην Ευρώπη, στα δικά της χέρια. 
 
Κάτι το οποίο επισήμανε και ένας εκ των φετινών της πρωταγωνιστών, ο Λιβάι Γκαρσία, μιλώντας στο BN Sports μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Ηπειρώτες.
 
Η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, τα ματς «ζωής και θανάτου» που ακολουθούν και στο... βάθος η OPAP Arena.

 
-Τι «γεύση» σου άφησε το παιχνίδι;
«Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση, παίζοντας ματς που πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Αυτό που κρατάμε στο τέλος της ημέρας είναι η νίκη. Πλέον, κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Οφείλουμε να επανέλθουμε πάρα πολύ γρήγορα και να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε».
 
-Θα έλεγες πως ήταν μία απαραίτητη νίκη ψυχολογίας;
«Σίγουρα, αλλά δεν αρκεί. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι τόσο στο πνευματικό κομμάτι, όσο και στο αγωνιστικό μας πλάνο».
 
-Τι ευθύνεται για το τελείως διαφορετικό πρόσωπο που παρουσιάσατε;
«Και οι δύο ομάδες ήταν φανερά κουρασμένες, αλλά σήμερα ήμασταν καλύτεροι. Ο καθένας ως μονάδα και έπειτα ως σύνολο. Όλοι ήταν σε ετοιμότητα, γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνουμε και καταφέραμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».
 
-Οι ελλείψεις στην επίθεση, σε έφεραν στη θέση του σέντερ φορ. Είναι κάτι που πρέπει να περιμένουμε ξανά;
«Όπως όλοι στην ομάδα, έτσι κι εγώ, είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε σε όποια θέση χρειάζεται και μας ζητηθεί από τον προπονητή μας».
 
-Είσαι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν; Έρχεται και η OPAP Arena.
«Σίγουρα. Η αλήθεια είναι πως ανυπομονώ, ακριβώς όπως οι φίλοι της ομάδας. Άλλωστε, θα ολοκληρωθεί ένα μεγάλο μου όνειρο, μπαίνοντας στο νέο γήπεδο. Το περιμένω πώς και πώς».
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0