Face to Face

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς στο BN Sports: «Περήφανος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ, αλλά ο κόσμος της δεν αξίζει το πως παίζουμε»

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς στο BN Sports: «Περήφανος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ, αλλά ο κόσμος της δεν αξίζει το πως παίζουμε»

Για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, το ματς με τον ΠΑΣ, αλλά και το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει μείνει χωρίς νίκη στην έδρα της μέχρι στιγμής στα play off μίλησε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς στο BN Sports.

Δηλώσεις στην Ξανθίππη Δασκαλάκη

Για ακόμη μία φορά η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στα φετινά play off. Το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ουσιαστικά δεν έκανε ιδιαίτερη διαφορά στην βαθμολογία της Super League, καθώς ουσιαστικά έδωσε παράταση στη διαμόρφωση της τελικής τετράδας.

Το BN Sports μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς ο οποίος αρχικά σχολίασε το χθεσινό παιχνίδι, ενώ μίλησε και για το επερχόμενο με τον ΠΑΣ Γιάννινα (11/5). Επιπλέον δε δίστασε να εκφράσει τον θαυμασμό του για τον κόσμο της «Ένωσης», υπογραμμίζοντας ωστόσο πως δεν του αξίζει να βλέπει τέτοιες εμφανίσεις από την ομάδα.

Ποιος ήταν ο βασικός παράγοντας που εμπόδισε την ΑΕΚ από το να πάρει τη νίκη;

«Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι από πλευράς μας, όταν δεν κάνεις ευκαιρίες δεν γίνεται να κερδίσεις. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πήραμε τη νίκη».

Πιστεύεις πως αυτή ισοπαλία μπορεί να κοστίσει στην ομάδα το ευρωπαϊκό εισιτήριο;

«Είναι δύσκολο να το πεις. Αλλά σίγουρα όταν παίζεις στην έδρα σου και δεν κερδίζεις κανέναν, τότε η Ευρώπη φαίνεται δύσκολη».


Το επόμενο ματς είναι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Με ποιο σκεπτικό οδηγείται η ομάδα στο παιχνίδι;

«Πρέπει να κερδίσουμε. Ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια των play off. Έχουμε μόνο μία νίκη μέχρι στιγμής, εκτός έδρας. Στο ΟΑΚΑ δεν έχουμε κερδίσει και πρέπει να το κάνουμε. Μόνο αυτό έχει σημασία».

Είναι μια δύσκολη περίοδος για την ΑΕΚ, ωστόσο οι οπαδοί βρίσκονται ακόμα στο πλάι της. Υπάρχει κάποιο μήνυμα που θες να τους στείλεις;

«Οι φίλαθλοι είναι υπέροχοι εδώ. Με αυτά τα αποτελέσματα και αυτά τα παιχνίδια, είναι τρελό το ότι έρχονται παραπάνω από 20.000. Είμαι ευγνώμων και περήφανος που βρίσκομαι εδώ και να παίζω για αυτούς τους ανθρώπους, αλλά δεν αξίζουν αυτό που παίζουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0