Face to Face

Ο Δημήτρης Μπαμπατζανίδης στο BN Sports: «Μαγικό αυτό που ζούμε – Αυτός ο τίτλος να είναι ο πρώτος από τους πολλούς!» (video)

Ο Δημήτρης Μπαμπατζανίδης στο BN Sports: «Μαγικό αυτό που ζούμε – Αυτός ο τίτλος να είναι ο πρώτος από τους πολλούς!» (video)

Ο MVP του τελικού του Κυπέλλου στο χάντμπολ μιλάει στο BN Sports για την κατάκτηση του τίτλου από την Πυλαία κόντρα στην ΑΕΚ, την ομάδα στην οποία ανήκει!

Δηλώσεις στην Ξανθίππη Δασκαλάκη

Στον έβδομο ουρανό βρίσκεται η Πυλαία. Και δικαίως. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε μια ονειρεμένη εμφάνιση, επικράτησε 21-20 της ΑΕΚ και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο final 4 της Κοζάνης – πρώτο στην ιστορία της! Μάλιστα για να φτάσει εκεί, χρειάστηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό, από τον οποίο πήρε τη νίκη με 26-23.

Σε αμφότερες τις αναμετρήσεις την παράσταση έκλεψε ο Δημήτρης Μπαμπατζανίδης. Ο 20χρονος τερματοφύλακας της Πυλαίας κατέβασε… ρολά, διώχνοντας τον κάθε κίνδυνο από την εστία του και φυσικά γι’ αυτόν τον λόγο αναδείχθηκε MVP του τελικού.

πυλ.jpg

Ο ίδιος, ωστόσο, αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ και, όπως είναι λογικό, τα συναισθήματά του είναι ανάμεικτα. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στο BN Sports, το πώς βίωσε τους αγώνες, αλλά και τη σημαντικότητα του τίτλου για τον σύλλογο.

Πόσο σημαντικός είναι ο τίτλος για σένα αλλά και τον σύλλογο;

«Αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά για μένα όσο κι για την ομάδα καθώς είναι ο πρώτος της.  Νομίζω πως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, δηλαδή το γεγονός πως αποκλείσαμε τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, το κάνει ακόμα πιο μαγικό!».

Τι σκεφτόσουν κατά τη διάρκεια των δυο ματς, το οποίο σου έδωσε την ώθηση για να πραγματοποιήσεις τέτοιες εμφανίσεις;

«Από τον ημιτελικό είχαμε πει πως εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Γι’ αυτόν τον λόγο μπήκαμε χωρίς άγχος, είδαμε ότι μπορούμε και πως δεν υπάρχει γυρισμός. Οπότε το παλέψαμε μέχρι τέλους».

Στον τελικό κι ενώ βλέπατε ότι η Πυλαία έχει το προβάδισμα, είχατε συνειδητοποιήσει ότι πράγματι θα φτάνατε στην κατάκτηση του τίτλου;

«Η αλήθεια είναι πως όταν έβλεπα το σκορ στο ημίχρονο έλεγα στον Καλλισθένη Γιαννακίδη (συμπαίκτης μου και τερματοφύλακας επίσης), πως πάμε να το πάρουμε και ότι δεν πρόκειται να χάσουμε».


Πως αισθάνεσαι που ουσιαστικά ανήκεις στην ΑΕΚ, αλλά χθες κέρδισες την «ομάδα σου»;

«Γενικά τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Η αλήθεια είναι πως για μένα ήταν λίγο περίεργο όλο αυτό. Όμως ελπίζω η ΑΕΚ να κερδίσει το πρωτάθλημα!».

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το βασικό συστατικό που σας δένει σαν ομάδα;

«Νομίζω πως το σημαντικό στην ομάδα μας είναι η μεταξύ μας πολύ καλή σχέση. Τόσο  ανάμεσα στους συμπαίκτες όσο και με τον προπονητή, που μάλιστα μέχρι πριν λίγο καιρό έπαιζε με αρκετά παιδιά από αυτήν την ομάδα!».

Ποια είναι η επόμενη ημέρα για την Πυλαία;

«Η επόμενη ημέρα βασικά μας βρίσκει να προσπαθούμε να πιστέψουμε αυτό που καταφέραμε».

Ποιες είναι οι βλέψεις και οι επιθυμίες για το μέλλον σου;

«Θέλω να πιστεύω πως αυτό το τρόπαιο θα είναι το πρώτο από τα πολλά στο μέλλον!».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0