Face to Face

Ο δήμαρχος Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης στο BN Sports: «Αντιμετωπίσαμε τα ζητήματα του κολυμβητηρίου εξαιρετικά-Τους καλωσορίζω όλους στην Λάρισα»

Ο δήμαρχος Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης στο BN Sports: «Αντιμετωπίσαμε τα ζητήματα του κολυμβητηρίου εξαιρετικά-Τους καλωσορίζω όλους στην Λάρισα»
Το BN Sports βρίσκεται στην καρδιά του ελληνικό πόλο, στην Λάρισα, εκεί όπου εντόπισε και σύλλεξε αποκλειστικές δηλώσεις από τον δήμαρχο, Απόστολο Καλογιάννη.

Συνέντευξη στον Αντώνη Νιανιά

Ένας εκ των βασικών αρωγών του σπουδαίου Final Four αντρών και γυναικών, ο Απόστολος Καλογιάννης, μίλησε για την πρωτοβουλία της πόλης για διεξαγωγή του τουρνουά. Μία καινοτομία, καθώς για πρώτη φορά τα αγωνιστικά τμήματα και των δύο φύλων, αγωνίζονται στο ίδιο κολυμβητήριο.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Λάρισα για ακόμη μία φορά φιλοξενεί μία μεγάλη διοργάνωση, τους τελικούς πόλο αντρών και γυναικών! Η πόλη μας εδώ και μερικά χρόνια έχει σπουδαίες υποδομές και έχει την δυνατότητα πλέον να φιλοξενεί μεγάλα τουρνουά. Μίλαμε για μία μεγάλη επιτυχία, έργο τόσο της περιφέρειας Θεσσαλίας όσο και του Δήμου Λάρισας. Με εγκαταστάσεις όπως το κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας καταφέρνουμε να υποδεχόμαστε τέτοιες διοργανώσεις.

Αντιμετωπίσαμε τα ζητήματα του κολυμβητηρίου εξαιρετικά, ώστε να φτάσουμε στην σημερινή γιορτή. Με αυτόν τον τρόπο οι Λαρισαίοι μπορούν να χαρούν όμορφους αγώνες όπως εδώ, αλλά και οι ομάδες με ασφάλεια να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Τους καλωσορίζω όλους στην Λάρισα και είμαστε εδώ για να προσφέρουμε με τις δυνατότητες μας στις μεγάλες διοργανώσεις».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0