Face to Face

Ο έγκυρος δημοσιογράφος Τζιακόμο Ιακομπέλις στο BN Sports: «Υπάρχει όντως συμφωνία Λεβαντόφσκι με Μπαρτσελόνα – Έχει υπογράψει στη Ρεάλ ο Εμπαπέ» (video)

Ο έγκυρος δημοσιογράφος Τζιακόμο Ιακομπέλις στο BN Sports: «Υπάρχει όντως συμφωνία Λεβαντόφσκι με Μπαρτσελόνα – Έχει υπογράψει στη Ρεάλ ο Εμπαπέ» (video)

Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων σε Ισπανία και Ιταλία. Ο Τζιακόμο Ιακομπέλις αποκάλυψε τη συμφωνία μεταξύ Μπαρτσελόνα και Λεβαντόφσκι και αναλύει αποκλειστικά στο BN Sports όλες τις τεράστιες υποθέσεις των δύο χωρών.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Το ερχόμενο καλοκαίρι προμηνύεται εκ των κορυφαίων των τελευταίων ετών. Ο κορωνοϊός, σε συνδυασμό με την περίεργη κατάσταση των εσόδων, έκανε τους «γίγαντες» των μεταγραφών να παραμείνουν… σιωπηλοί, βάζοντας αρκετά χρήματα στην άκρη. Έτσι, σε λίγους μήνες, αναμένεται να έχουμε τεράστιες «βόμβες» στην ποδοσφαιρική αγορά.

Μία τέτοια έριξε πριν λίγες μέρες ο Τζιακόμο Ιακομπέλις. Ο δημοσιογράφος της ιταλικής «Tuttomercato» αλλά και της ισπανικής «Sport», αποκάλυψε την προφορική συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και μοιράζεται αποκλειστικά στο BN Sports, τα μυστικά της αγοράς ενόψει του καλοκαιριού. Εμπαπέ, Χάαλαντ, Τσάβι και… Έλληνες στην Ιταλία.

Αναλυτικά είπε:

  • Μίλησέ μου για τον Λεβαντόφσκι και την Μπαρτσελόνα. Έγραψες για συμφωνία των δύο πλευρών. Ποιες είναι οι λεπτομέρειες για αυτή την υπόθεση;

«Ο Λεβαντόφσκι έδωσε το οκ για να μετακομίσει στη Μπαρτσελόνα και ο μισθός του δεν θα είναι πρόβλημα. Ο Πολωνός ήθελε να παίξει στη La Liga εδώ και πολλά χρόνια (ήταν πολύ κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης στο παρελθόν) και είναι το Plan B της Μπάρτσα για να ενισχύσει την επίθεση (το Σχέδιο Α είναι ο Χάαλαντ)»

  • Τι άλλαξε ο Τσάβι στη Μπαρτσελόνα και η ομάδα μεγαλώνει τόσο γρήγορα;

«Ο Τσάβι άλλαξε την Μπαρτσελόνα πρώτα από όλα σε ψυχικό επίπεδο, δίνοντας αυτοπεποίθηση σε όλους τους παίκτες του. Μετά έφερε μια πολύ συγκεκριμένη ιδέα για το ποδόσφαιρο (με τον Κούμαν δεν υπήρχε). Τώρα όλοι κωπηλατούν προς την ίδια κατεύθυνση, με κοινό στόχο και την επιθυμία να επαναφέρουν την Μπαρτσελόνα στην κορυφή»

  • Περίμενες αυτή την εξέλιξη από την Μπαρτσελόνα και γιατί;

«Περίμενα ότι ο Τσάβι θα βελτιώσει την κατάσταση και το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, αλλά δεν περίμενα να το κάνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Η αντίδραση της Μπαρτσελόνα εξέπληξε τους πάντες»

  • Για την οικονομική κρίση. Τι έχει συμβεί στη Μπαρτσελόνα;

«Η οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα δεν είναι απλή. Πιστεύω ότι θα χρειαστεί σημαντικές πωλήσεις το επόμενο καλοκαίρι, αλλά ο Λαπόρτα κάνει σίγουρα μια εξαιρετική δουλειά από όλες τις απόψεις. Συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού»

  • Θα επιστρέψει ο Λιονέλ Μέσι;

«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, περισσότερο είναι ο Μέσι που θέλει να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα παρά η Μπαρτσελόνα να θέλει τον Μέσι. Θα δούμε αλλά σίγουρα θα ήταν ωραίο»

  • Για την περίπτωση του Κιλιάν Μπαπέ και της Ρεάλ Μαδρίτης. Πιστεύεις ότι ο Γάλλος άσος θα πάει εκεί και αν ξέρεις περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό;

«Ο Εμπαπέ έχει ήδη υπογράψει με τη Ρεάλ Μαδρίτης τον περασμένο Ιανουάριο και θα είναι η πρώτη ενίσχυση του Πέρεθ. Η Ρεάλ προσπαθεί να πάρει και τον Χάαλαντ»

  • Θα βοηθήσει ο Εμπαπέ τη Ρεάλ ή θα γίνει ο νέος «Αζάρ»;

«Ο Εμπαπέ θα γίνει το αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης και της La Liga. Είμαι πεπεισμένος ότι παίζοντας για τη Ρεάλ θα κερδίσει τη «Χρυσή Μπάλα αλλά και το Champions League»

  • Σχετικά με τον Γκάρεθ Μπέιλ. Τι έγινε με τη Ρεάλ; Αυτός φταίει ή η ομάδα και γιατί;

«Ο σεβασμός έχει χαθεί μεταξύ Μπέιλ και Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν νιώθει πλέον μέλος αυτής της ομάδας και αυτού του συλλόγου. Συχνά δεν σεβόταν το κλαμπ και δημόσια»

  • Θα ήθελες τον Μπαπέ ή τον Χάαλαντ στη Ρεάλ και γιατί;

«Ο Εμπαπέ και ο Χάαλαντ θα είναι οι επόμενοι Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο του ποδοσφαίρου μας. Θα ήταν καλύτερα να παίζουν σε δύο διαφορετικές ομάδες, αλλά αυτή τη στιγμή είναι πιο πιθανό να βρεθούν μαζί στη Ρεάλ»

  • Πάμε στη Serie A. Έχουμε πολλούς Έλληνες παίκτες εκεί. Ποιος είναι το αγαπημένος σου και γιατί;

«Μου αρέσουν πολύ οι Γιώργος Κυριακόπουλος και Χαράλαμπος Λυκογιάννης για την ταχύτητά τους και την ικανότητά τους να καλύπτουν όλη τη πλευρά ως μπακ»

  • Τι σου αρέσει στους Έλληνες παίκτες;

«Μου αρέσει η προσωπικότητα, η ψυχική δύναμη και η εφαρμογή τους στον αγωνιστικό χώρο»

  • Ο αγαπημένος σου Έλληνας παίκτης εδώ και χρόνια;

«Ζήσης Βρύζας, γιατί είμαι από τη Φλωρεντία και μου αρέσει η Φιορεντίνα»

  • Σου αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα και τι ήξερες για αυτό;

«Μου αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα γιατί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, με πολλούς κορυφαίους συλλόγους και πολύ καλούς οπαδούς»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0