Face to Face

Ο Μπόμπι Αλέν στο BN Sports για τον Πέδρο Μαρτίνς: «Είναι ηγέτης και γεννημένος νικητής – Δεν εκπλήσσομαι που ανανέωσε με τον Ολυμπιακό» (video)

Ο Μπόμπι Αλέν στο BN Sports για τον Πέδρο Μαρτίνς: «Είναι ηγέτης και γεννημένος νικητής – Δεν εκπλήσσομαι που ανανέωσε με τον Ολυμπιακό» (video)

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και ο Μπόμπι Αλέν, θυμάται αποκλειστικά στο BN Sports την συνύπαρξή του με τον Πορτογάλο τεχνικό. Οι στιγμές που του έμειναν, το πόσο του λείπει ο Πειραιάς αλλά και η αλλαγή στάσης μετά τη Γουλβς.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Οι προπονητές στην Ελλάδα, δεν έχουν και την πιο εύκολη δουλειά. Σε αντίθεση με το εξωτερικό, η καρέκλα του πάγκου είναι αρκετά… δύσκολη και η απόλυση είναι κάτι που πολύ εύκολα μπορεί να έρθει. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, δεν είναι αποτελεί εξαίρεση, καθώς δεν είχε σταθερό κόουτς μέχρι να έρθει η… στιγμή του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024, κάνοντας τον να μπει στην κορυφή ως ο μακροβιότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των «ερυθρολεύκων». Να θυμίσουμε πως ο 51χρονος κόουτς βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2018 στον πάγκο των Πειραιωτών και έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο.

Για το ποιος είναι ο έμπειρος τεχνικός, μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports, ο Μπόμπι Αλέν. Ο 30χρονος πορτιέρο αποτέλεσε μέρος του ρόστερ τη σεζόν 2019/20 και συνεργάστηκε με τον Πορτογάλο προπονητή. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του Πέδρο Μαρτίνς, στην δουλειά που βγάζει αλλά και στην πιο όμορφη σκηνή που είχε μαζί του. Φυσικά, αναφέρθηκε και στο ματς με τη Γουλβς, στην Αγγλία.

5143849.jpg

Αναλυτικά είπε:

  • Σου λείπει η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός;

«Ναι ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Μου λείπει η ατμόσφαιρα των οπαδών. Όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται για τον σύλλογο είναι πολύ παθιασμένοι και αυτό μου αρέσει. Ήταν τιμή μου να φορέσω αυτή τη φανέλα»

  • Ποια είναι η καλύτερη στιγμή σου με τον Ολυμπιακό και γιατί;

«Η καλύτερη στιγμή είναι όταν ξεκίνησα να παίζω για το κύπελλο Ελλάδας. Περίμενα πως και πως να έχω το πρώτο μου επίσημο αγωνιστικό λεπτό με αυτή την κορυφαία ομάδα»

  • Σχετικά με τον Πέδρο Μαρτίνς. Πώς είναι ο χαρακτήρας του στα αποδυτήρια;

«Ο κ. Μάρτινς είναι ηγέτης στα αποδυτήρια. Έχει ένα ξεκάθαρο μήνυμα κάθε μέρα για το τι θέλει να δουλέψει και να προσαρμοστεί στον επόμενο αντίπαλο. Η πόρτα του είναι πάντα ανοιχτή για να μιλήσει ο οποιοσδήποτε. Βοηθιέται επίσης καλά από το επιτελείο που είναι πιο κοντά στους παίκτες για να τους κάνει να βελτιωθούν και να μεταδώσουν το τι θέλει από αυτούς»

  • Η καλύτερη στιγμή σου μαζί του. Για παράδειγμα κάτι που είπε σε εσένα ή στην ομάδα ή κάτι άλλο;

«Του αρέσει να χτυπάει πέναλτι στο τέλος της προπόνησης, έτσι θα μου ζητούσε να μπω στα καρέ και να εκτελέσει μερικά. Αυτές είναι μερικές καλές αναμνήσεις»

  • Το πιο δυνατό και αδύναμο σημείο του

«Όπως είπα είναι καλός ηγέτης. Από τη Δευτέρα ξέρει για την αδυναμία της ομάδας που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε. Έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις καθημερινά στην προπόνηση. Για την αδυναμία του θα έλεγα ότι ίσως δεν αφιερώνει χρόνο για να μιλήσει μετά από ένα παιχνίδι μεμονωμένα. Ακόμα κι αν είμαστε επαγγελματίες παίκτες, κάποιοι πρέπει να μιλήσουν για την απόδοση»

  • Μετά τη Γουλβς στην Αγγλία για τη ρεβάνς του Europa League, τι σου είπε για την στιγμή σου με το πέναλτι στην αρχή του ματς;

«Δεν μιλήσαμε για αυτό αλλά ξέρω ότι ήταν απογοητευμένος. Η στάση απέναντί ​​μου άλλαξε γενικά μετά από αυτό αλλά έτσι είναι ποδόσφαιρο δυστυχώς»

  • Συμφωνείς που είναι τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό και γιατί;

«Ναι κάνει πολύ καλή δουλειά. Κερδίζει τίτλους και αυτό είναι το σημαντικός όταν είσαι στον Ολυμπιακός. Είναι νικητής και δεν εκπλήσσομαι που επέκτεινε το συμβόλαιό του»

  • Θέλεις να τον έχεις ξανά προπονητή στο μέλλον και γιατί;

«Γιατί όχι, ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό θα σήμαινε, σίγουρα, ότι θα ήμουν στη νικήτρια πλευρά»

5117229.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0