Face to Face

Ο MVP της Λαμίας, Μπόγιαν Σαράνοφ στο BN Sports: «Πιστεύω ότι θα πάμε τελικό - Από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου» (video)

Ο MVP της Λαμίας, Μπόγιαν Σαράνοφ στο BN Sports: «Πιστεύω ότι θα πάμε τελικό - Από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου» (video)

Η πρόκριση της Λαμίας στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας έχει ονοματεπώνυμο. Ο Μπόγιαν Σαράνοφ ήταν ο απόλυτος MVP και μιλάει αποκλειστικά στο BN Sports για την τεράστια νίκη αλλά και πως το έζησε ο ίδιος.

Σχετικά Άρθρα

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Δεδομένα, το βράδυ της Τετάρτης (26/1), η Λαμία πραγματοποίησε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της, μια από τις μεγαλύτερες προκρίσεις στην ιστορία της!

Ο Άρης μπορεί να θεωρούταν από πολλούς ως το απόλυτο φαβορί, ωστόσο μετά από δύο εξαιρετικά αμφίρροπες «μονομαχίες» σε «Κλ.Βικελίδης» και ΔΑΚ Λαμίας, η ομώνυμη ομάδα πήρε το «τρίποντο» και συνεπώς το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μπόγιαν Σαράνοφ, ο οποίος και με τις τεράστιες επεμβάσεις του (έπιασε το πέναλτι του Γκάμα) αποδείχθηκε ο μεγάλος ήρωας της βραδιάς, εκτός από τον Τζανετόπουλο που σκόραρε στο 118'. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο πολύπειρος τερματοφύλακας το έχει… ξανακάνει, αφού στις 28 Φεβρουαρίου του 2019, είπε «όχι» σε πέναλτι του Φορτούνη στο «Γ.Καραϊσκάκης» και συνέβαλε στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού ξανά στα προημιτελικά της διοργάνωσης.



Ο ίδιος μιλά αποκλειστικά στο BN Sports για το πως έζησε αυτή τη μεγάλη βραδιά της καριέρας του και εξέφρασε την πεποίθηση του πως η Λαμία μπορεί να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

-Πως αισθάνεσαι που είσαι ο MVP της Λαμίας και την στέλνεις στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη φορά μετά το 2019;

«Για να είμαι ειλικρινής, είναι κάτι το οποίο κάθε αθλητής επιδιώκει στην καριέρα του. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα για εμένα, και ένα γεγονός για το οποίο τόσο εγώ όσο και κάθε αθλητής προετοιμάζεται κάθε εβδομάδα όλη τη σεζόν».

-Ποιο είναι το μυστικό των εμφανίσεων σου;

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο μυστικό. Απλώς προσπαθώ να δουλεύω πάρα πολύ σκληρά και να πιστεύω με όλη μου τη δύναμη στο θεό».

-Τι σκέφτεσαι όταν είναι να σταθείς απέναντι στον αντίπαλο σε ένα πέναλτι;

«Ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω και πάντα έχω στο μυαλό μου μια τέτοια συνθήκη. Όλοι μου οι συμπαίκτες έδωσαν τα πάντα, τα θυσίασαν όλα για πάνω από 120 λεπτά στο παιχνίδι με τον Άρη και έπρεπε για εκείνους να είμαι πανέτοιμος.

Και όχι μόνο για αυτούς, αλλά και για τους οπαδούς μας που μας υποστηρίζουν και όταν παίζουμε καλά και όταν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει. Όλα έγιναν όπως τα είχε σχεδιάσει ο θεός».

5475815_1.jpg

-Πόσο σημαντική είναι η πρόκριση για την ομάδα και την πόλη της Λαμίας;

«Η πρόκριση σε βάρος του Άρη είναι τεράστια για εμάς. Γνωρίζουμε πως είμαστε μια καλή ομάδα, αλλά ουσιαστικά πήραμε και την… επιβεβαίωση, παίρνοντας μια τόσο μεγάλη νίκη απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Εκτιμώ πως θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά σε μεγάλο βαθμό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, διότι έχουμε δύσκολα ματς μπροστά μας.

Οι άνθρωποι και οι οπαδοί της Λαμίας αξίζουν πολλά περισσότερα από μια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου».

-Πιστεύεις πως η Λαμία μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό;

«Πιστεύω ότι μπορούμε, ναι. Και όλοι μας στην ομάδα πρέπει να το πιστεύουμε αυτό. Καθώς όσο κι αν αυτό φαίνεται πολύ δύσκολο, αν έχει πίστη μέσα σου, μπορείς να πετύχει τα πάντα.

Τη μοναδική αλήθεια για εμένα, ως προς το ποια είναι η καλύτερη ομάδα τη συναντάς μέσα στο γήπεδο και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

-Τι ένιωσες όταν σκόραρε ο Τζανετόπουλος αλλά και όταν έπιασες το πέναλτι;

«Όταν ο Τζανετόπουλος σκόραρε, προσπάθησα να παραμείνω συγκεντρωμένος και να μην το πολύ σκεφτώ εκείνη την στιγμή, καθώς γνώριζα πως τα εναπομείναντα λεπτά θα ήταν πολύ δύσκολα. Όπως, άλλωστε και συνέβη…»

-Τι θυμάσαι όταν ο Γκανέα έστειλε τη μπάλα άουτ και προκριθήκατε;

«Έχω μάθει στην ποδοσφαιρική μου καριέρα πως μέχρι το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή, τίποτα δεν έχει κριθεί. Και όπως είπα και πριν προσπαθούσε όλη την ώρα, να παραμείνει όσο πιο συγκεντρωμένος γίνεται.

Μόνο όταν άκουσα το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, ανακουφίστηκα».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον και αν αυτή η φάση είναι η πιο σημαντική της καριέρας σου;

«Αρχικά, θέλω ευχαριστηθώ αρκετά αυτή την πρόκριση και από εκεί και πέρα τις προπονήσεις και τα παιχνίδι που ακολουθούν. Το σώμα μου, δόξα τω θεό, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θέλω σίγουρα να παίξω ποδόσφαιρο για άλλα 4,5 χρόνια.

Για να καταλάβεις, ο πατέρας μου σταμάτησε το ποδόσφαιρο στα… 50! Ωστόσο, όλα θα φανούν στο μέλλον και ο θεός θα το αποφασίσει αυτό. Αναμφίβολα, πάντως, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0