Face to Face

Ο Αλμίρ Κλίτσα στο BN Sports: «Δεν γίνεται να αρνηθείς τον Ολυμπιακό – Θα κάνω τα πάντα για να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια» (video)

Ο Αλμίρ Κλίτσα στο BN Sports: «Δεν γίνεται να αρνηθείς τον Ολυμπιακό – Θα κάνω τα πάντα για να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια» (video)

Λίγα 24ωρα μετά την είδηση πως ο Αλμίρ Κλίτσα έχει κλείσει στον Ολυμπιακό, ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά και αποκλειστικά στο BN Sports για τη μεταγραφή του στον ελληνικό σύλλογο αλλά και τα συναισθήματά του που θα αγωνιστεί στη χώρα μας.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Ο Ολυμπιακός κινείται σε όλα τα μέτωπα και επίπεδα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για τον Γενάρη. Οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύονται τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη ομάδα, με βλέψη στην επόμενη μέρα του συλλόγου. Μετά την προαγωγή του Φώτη Κίτσου, ο πειραϊκός σύλλογος προχώρησε στην απόκτηση του Αλμίρ Κλίτσα.

Ο 23χρονος Μαυροβούνιος αποτελεί ένα από τα κορυφαία φουλ μπακ του Λουξεμβούργου και έκανε τρομερές εμφανίσεις με την Ζενές Ες. Λίγες ώρες μετά την είδηση πως ο νεαρός άσος έχει κλείσει στον Ολυμπιακό, ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για πρώτη φορά από τη στιγμή που συνδέθηκε με τους «ερυθρολεύκους». Τα συναισθήματά του για τη μεταγραφή, οι στόχοι του και η επόμενη μέρα στον Πειραιά.

Αναλυτικά είπε:

  • Μίλησέ μου για σένα. Πώς ξεκίνησες το ποδόσφαιρο και ποιος σε βοήθησε να ξεκινήσεις;

«Παίζω ποδόσφαιρο από πολύ μικρός και είναι όλη μου η ζωή. Χάρη στην οικογένειά μου είμαι σήμερα εδώ και μπορώ να παίξω στον Ολυμπιακό»

  • Ήσουν από την αρχή αριστερό μπακ ή έγινε στην πορεία και ποιος σε άλλαξε;

«Στα νιάτα μου ήμουν αριστερός εξτρέμ αλλά κατάλαβα πως είμαι καλύτερος παίζω όταν  παίζω πίσω αριστερά. Μπορώ να παίξω σε όλη την πλευρά και αυτό με βοηθάει»

  • Πώς νιώθεις που θα έρθεις στον Ολυμπιακό;

«Χάρηκα πάρα πολύ όταν το έμαθα. Πρώτα από όλα, πέτυχα τους στόχους μου να γίνω επαγγελματίας παίκτης και μετά χάρηκα πολύ που πήγαν όλα τέλεια για να έρθω στον Ολυμπιακό»

c7cac9523a9b79ab56d13cdd7e6c21_215405.jpg

  • Ήταν εύκολο να απαντήσεις θετικά στους «ερυθρολεύκους» ή δύσκολο;

«Ήταν πάρα πολύ εύκολο να πω ναι καθώς δεν είναι δυνατόν να αρνηθείς ένα τέτοιο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός. Όλοι μιλάνε για αυτόν και σε όλη την Ευρώπη»

  • Τι γνωρίζεις για τον Ολυμπιακό;

«Ξέρω ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος στην Ευρώπη και ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα με μεγάλη ιστορία και ιδιαίτερα μεγάλους στόχους στο μέλλον»

  • Ποιον παίκτη ξέρεις από τον Ολυμπιακό και τι σου αρέσει στην ομάδα;

«Ξέρω για τον Βαλμπουένα, τον Σωκράτη, τον Εμβιλά. Γενικά είναι μία ομάδα που έχει τρομερούς ποδοσφαιριστές. Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ είναι πως στην ομάδα είναι σαν οικογένεια»

imago1008180169s.jpg

  • Ποιο είναι το δυνατό σου σημείο που μπορείς να βοηθήσεις τον Ολυμπιακό;

«Το δυνατό μου σημείο είναι ότι είμαι πολύ ανταγωνιστικός, δεν μου αρέσει να χάνω και για τα υπόλοιπα θα τα δείτε μόνοι σας. Προτιμώ να δείχνω μέσα στον αγωνιστικό χώρο τι αξίζω»

  • Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον;

«Στόχος μου είναι να βοηθήσω αυτόν τον σύλλογο όσο το δυνατόν περισσότερο για να κερδίσει όλα τα τρόπαια που έχει ως στόχο»

  • Ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και σας εγγυώμαι ότι θα δώσω τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο»

1_120.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0