Face to Face

Ο Φράνκο Φεράρι στο BN Sports: «Μόνο φήμες όσα ακούστηκαν για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ - Έχω τατουάζ τον Λιονέλ Μέσι» (video)

Ο Φράνκο Φεράρι στο BN Sports: «Μόνο φήμες όσα ακούστηκαν για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ - Έχω τατουάζ τον Λιονέλ Μέσι» (video)

Είναι αναμφίβολα, ο ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στον Βόλο ΝΠΣ. Ο Φράνκο Φεράρι άφησε για πρώτη φορά την χώρα του για χάρη του θεσσαλικού συλλόγου και μιλάει αποκλειστικά στο BN Sports για την ζωή στην Ελλάδα, τους στόχους αλλά και σε αυτά που έχει ξεχωρίσει αυτά τα 2,5 χρόνια.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Έκανε την διαφορά από την αρχή. Σίγουρα, κανείς δεν περίμενε πως ο Βόλος ΝΠΣ θα καθιερωνόταν στα μεγάλα σαλόνια μετά την άνοδο του 2019, όμως ο σύλλογος της Μαγνησίας, όχι απλώς παρέμεινε αλλά έφερε και ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει εξαιρετική πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναμφίβολα, ένας από αυτούς είναι Φράνκο Φεράρι. Ο Αργεντινός αριστερός οπισθοφύλακας βρίσκεται στα μεταγραφικά σενάρια κάθε ομάδας από το Big-5 στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και όχι άδικα. Μετά την αποχώρηση των Τσιμίκα και Γιαννούλη, είναι, για πολλούς, το καλύτερο μπακ της Superleague.

Ο 29χρονος αμυντικός μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports και αναφέρθηκε στην φετινή πορεία του Βόλου ΝΠΣ αλλά και στους δικούς του προσωπικούς στόχους. Η παραμονή του στη χώρα μας τα τελευταία 2,5 χρόνια, οι παίκτες που έχει ξεχωρίσει και η απάντησή του στις μεταγραφικές φήμες.

Αναλυτικά είπε:

  • Πώς είναι η ζωή σου στον Βόλο; Σου αρέσει να παίζεις στην Ελλάδα και γιατί;

«Είναι πολύ ωραία εδώ. Ο Βόλος είναι μια καταπληκτική πόλη. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο εδώ, γιατί οι οπαδοί ζουν με παρόμοιο πάθος όπως στην Αργεντινή.»

  • Πώς ήρθατε στην Ελλάδα; Ποια ήταν τα συναισθήματά σας όταν είδατε την προσφορά του Βόλου;

«Όταν ο ατζέντης μου μού είπε για την ευκαιρία να έρθω εδώ, δεν αμφιβάλαμε για την προσαρμογή μου. Ήταν μια καλή ευκαιρία να έρθω στην Ευρώπη, σε ένα σημαντικό και δυνατό πρωτάθλημα»

  • Πώς νιώθεις που παίζεις για πρώτη φορά εκτός χώρας;

«Δεν ήταν δύσκολο, γιατί η ζωή εδώ στον Βόλο είναι πολύ ωραία. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι μακριά από την οικογένεια και τους φίλους, αλλά είναι μέρος της δουλειάς μας ως ποδοσφαιριστές και προσαρμοζόμαστε»

  • Ποια είναι η γνώμη σας για το ελληνικό πρωτάθλημα;

«Είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο. Πρέπει να βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο και να προσπαθεί να είναι στο ίδιο επίπεδο με τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης»

  • Μίλησέ μου για αυτή τη σεζόν. Είστε ικανοποιημένος από τη φετινή διαδικασία ή όχι και γιατί;

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας, αλλά όχι από τους βαθμούς που έχουμε, πιστεύω ότι αξίζουμε περισσότερα. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσουμε με τη σκληρή δουλειά για να φτάσουμε πιο ψηλά.»

  • Γιατί ο Αμπασκάλ πυροβόλησε και συμφωνείτε με αυτό;

«Έχω μια πολύ καλή σχέση με τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ και φυσικά δεν μου άρεσε που έφυγε. Αλλά η ομάδα παίρνει αυτή την απόφαση και πρέπει να την αποδεχτούμε και να συνεχίσουμε»

  • Είσαι ένας παίκτης που σε κάθε μεταγραφική περίοδο είσαι στο ραντάρ κάθε ομάδας. Είχατε ποτέ προσφορά από big-5 και αν ναι, από ποια ομάδα;

«Είχα ακούσει ότι ήμουν στα ραντάρ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, αλλά δεν είχα ποτέ δεν έλαβα επίσημη πρόταση. Ήταν μόνο φήμες»

5477746.jpg

  • Ποια είναι η καλύτερη στιγμή σου εδώ;

«Δεν ξέρω. Έχω αρκετές ωραίες στιγμές εδώ. Η περασμένη σεζόν ήταν πολύ καλή, και έχω το βραβείο να είμαι στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν, ήμουν πολύ χαρούμενος για αυτό, αλλά πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να είμαι καλύτερος.»

  • Παίκτης του Βόλου που σηκώθηκες και επίσης, παίκτης του πρωταθλήματος που σηκώθηκες;

«Ο Τομ Φαν Βέερτ νομίζω ότι είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος. Είναι καταπληκτικός παίκτης και είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στο πρωτάθλημα, μου αρέσει πολύ ο Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό, ο Ζίβκοβιτς από τον ΠΑΟΚ, ο Ρούμπεν Πέρεθ από τον Παναθηναϊκό…»

  • Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το μέλλον;

«Φυσικά και θα ήθελα να μεγαλώσω ως επαγγελματίας, αλλά προσπαθώ να μην σκέφτομαι στο μέλλον και να είμαι 100% εστιασμένος εδώ στον Βόλο.»

  • Ποιο είναι το είδωλό σου στην καριέρα σου;

«Λατρεύω τον Μέσι, τον έχω και τατουάζ. Καμιά φορά το δείχνω και στις κάμερες του ματς»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0