Face to Face

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Πάτρικ Ιανναρέλι στο BN Sports: «Πιστεύω πως οι πιθανότητες είναι 55-45 υπέρ της Αταλάντα – Πολύ δύσκολο να παίζεις στην έδρα του Ολυμπιακού»

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Πάτρικ Ιανναρέλι στο BN Sports: «Πιστεύω πως οι πιθανότητες είναι 55-45 υπέρ της Αταλάντα – Πολύ δύσκολο να παίζεις στην έδρα του Ολυμπιακού»

Η Αταλάντα είναι το εμπόδιο του Ολυμπιακού για την φάση των νοκ-άουτ του Europa League. Ο ιταλικός σύλλογος σίγουρα δεν είναι αυτό που θα ήθελαν οι Πειραιώτες και ο Ιταλός δημοσιογράφος, σκιαγράφησε αποκλειστικά στο BN Sports και στον Νότη Χάλαρη, την προσεχή αντίπαλο του συνόλου του Πέδρο Μαρτίνς.

Η κληρωτίδα των νοκ-άουτ του Europa League δεν χαμογέλασε στον Ολυμπιακό. Η Αταλάντα δεν είναι αυτό που θα ήθελαν στις τάξεις του ελληνικού συλλόγου αλλά η παράδοση με τις ιταλικές ομάδες, ειδικά στην Ελλάδα, δίνει τις απαραίτητες πιθανότητες στους Έλληνες.

Την δική του ανάλυση για την Αταλάντα αλλά και τον τρόπο που βλέπουν τον Ολυμπιακό, έκανε ο Ιταλός δημοσιογράφος και ρεπόρτερ της ομάδας του Μπέργκαμο στο «Tuttomercato», Πάτρικ Ιανναρέλι. Όπως είπε αποκλειστικά στο BN Sports, υπάρχει μεγάλος σεβασμός προς την ομάδα του Ολυμπιακού ενώ ξεχώρισε τους Σωκράτη και Ελ Αραμπί ως τους μεγάλους κρίκους της ελληνικής ομάδας.

Αναλυτικά είπε:

  • Ποια είναι η άποψή σου για τον Ολυμπιακό;

«Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της και είναι κάτι πολύ δύσκολο να παίζεις στην Ελλάδα και στην έδρα του. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί παίκτες με μεγάλη  εμπειρία που κάνουν την πραγματική διαφορά έως τώρα, ειδικά στην Ευρώπη»

  • Πως υποδέχτηκε η Αταλάντα την κλήρωση;

«Όταν έχει παίξει αυτά τα χρόνια, με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και άλλες μεγάλες δυνάμεις, τότε κάθε κλήρωση είναι σημαντική. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετική ομάδα με ευρωπαϊκή εμπειρία και σίγουρα, έχει τον απόλυτο σεβασμό όπως οι υπόλοιπες»

  • Ποιο είναι το κλειδί στα μεταξύ τους παιχνίδια;

«Θεωρώ το εντός έδρας για κάθε ομάδα. Αν η ομάδα εκμεταλλευθεί σωστά την έδρα της, τότε πρέπει στα εκτός, να προσπαθήσει για ένα αποτέλεσμα που θα κάνει πιο εύκολη την ζωή τους στην χώρα τους. Αμφότερες έχουν δυνατούς οπαδούς.»

  • Το δυνατό και αδύναμο σημείο της Αταλάντα;

«Η Αταλάντα είναι πιο επικίνδυνη στην επίθεση και έχει τρία εξαιρετικά χαφ που βοηθάνε στο γκολ και στην ασίστ ενώ έχει μεγαλύτερη διεθνή εμπειρία. Βέβαια, είναι γνωστό πως δυσκολεύεται με ομάδες που έχουν κλειστές άμυνες και θεωρώ πως αν δεν σκοράρει από την αρχή του ματς, τότε το άγχος μεγαλώνει»

  • Ποιον ποδοσφαιριστή να προσέξει περισσότερο ο Ολυμπιακός;

«Σίγουρα τον Ντουβάν Ζαπάτα. Είναι ένας κλασσικός φορ που μπορεί να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό από το πουθενά. Είναι εξαιρετικό μέσα στο «κουτί» και εφόσον δεν τον προσέξει ο ελληνικός σύλλογος, θα του κάνει τη ζημιά. Στα ίδια επίπεδα και ο Γιόσιπ Ίλισιτς, ο οποίος δεν είναι όπως άλλες σεζόν αλλά είναι σε εξαιρετικό επίπεδο για να κάνει την διαφορά όποτε έχει την ευκαιρία»

  • Ποιον ποδοσφαιριστή ξεχωρίζεις από τον Ολυμπιακό;

«Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Έχει παίξει σε Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία, έχει τεράστια εμπειρία σε μεγάλα πρωταθλήματα και Ευρώπη ενώ γνωρίζει την Αταλάντα από το πέρασμά του στην Ιταλία. Θα παίξει καθοριστικό ρόλο.»

  • Ποια ομάδα είναι φαβορί και γιατί;

«Θα έλεγα πως η Αταλάντα είναι 55-45 σε θέμα φαβορί. Είναι ένα κλικ πιο πάνω καθώς έχει πλούσια εμπειρία τα τελευταία τρία χρόνια στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα πηγαίνει εξαιρετικά με δύσκολες ομάδες έναντι του Ολυμπιακού, ο οποίος έδειξε στους ομίλους του Europa League ότι είναι εξίσου υπολογίσιμος στην Ευρώπη»


Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0