Face to Face

Ο «χρυσός» σκόρερ της Κηφισιάς, Μανώλης Καλλέργης στο BN Sports: «Δώσαμε και την ψυχή μας στο γήπεδο - Να πάμε όσο καλύτερα γίνεται σε πρωτάθλημα και Κύπελλο» (video)

Ο «χρυσός» σκόρερ της Κηφισιάς, Μανώλης Καλλέργης στο BN Sports: «Δώσαμε και την ψυχή μας στο γήπεδο - Να πάμε όσο καλύτερα γίνεται σε πρωτάθλημα και Κύπελλο» (video)

Η Κηφισιά έκανε το δεύτερο (και μεγαλύτερο) «μπαμ» του Κυπέλλου Ελλάδας, αφήνοντας εκτός τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο «χρυσός» σκόρερ της ομάδας, Μανώλης Καλλέργης μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports και τον Νότη Χάλαρη για αυτή την τεράστια πρόκριση αλλά και τους στόχους της φετινής σεζόν.

Μπορεί η πρώτη σέντρα της Super League 2 να έχει καθυστερήσει, όμως αυτό δεν εμπόδισε τις ομάδες της, να κάνουν την έκπληξη στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Λεβαδειακός έκανε την αρχή, όμως τη σκυτάλη πήρε η Κηφισιά. Μία ομάδα που έπαιξε τον πρώτο της επαγγελματικό αγώνα στην ιστορία της, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Και όμως, η απειρία ή η απουσία αγωνιστικού ρυθμού δεν της στάθηκε εμπόδιο για να πάρει μία τεράστια και σημαντική πρόκριση. Συγκεκριμένα, στο γήπεδο της Καισαριανής, η ομάδα των Βορείων Προαστίων επικράτησε με 1-0 αυτή του Απόλλωνα, κλείνοντας μία θέση στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Ο «χρυσός» σκόρερ για το σύνολο του Νίκου Κούστα, ήταν ο Μανώλης Καλλέργης. Ο 30χρονος εξτρέμ κατάφερε να βρει δίχτυα στο 89ο λεπτό και να χαρίσει μία ιστορική νίκη στον σύλλογο του. Ο ίδιος, μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για τη σημασία της πρόκρισης αλλά και τους στόχους που έχει η ομάδα στη φετινή σεζόν, την οποία ξεκίνησε με το δεξί.



Αναλυτικά, είπε:

Πως αισθάνεσαι για το γκολ σου και την πρόκριση;

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ιστορική πρόκριση της ομάδας μου, πόσο μάλλον όταν προέρχεται με δικό μου γκολ όποτε είμαι διπλά χαρούμενος».

Που κρίθηκε το ματς και τι πλάνο είχατε;

«Παίζαμε με μια ομάδα της Super League 1 και με πολύ καλούς παίκτες υψηλού επιπέδου, υπερβάλαμε εαυτό δώσαμε και την ψυχή μας στο γήπεδο και έτσι ήρθε η πολυπόθητη πρόκριση».


Τι προσφέρει αυτή η πρόκριση σε εσένα και στην ομάδα σου;


«Σίγουρα ανεβαίνει επίπεδο μετά την πολύ μεγάλη και ιστορική πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος».

thumbnail_5417855.jpg

Τι στόχους έχετε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο;

«Στο πρωτάθλημα έχουμε ως στόχο να παίζουμε για την νίκη σε κάθε ματς η ομάδα αποτελείται από πολύ ποιοτικούς παίκτες και ικανότατο και φιλόδοξο τεχνικό τιμ και μια διοίκηση που πραγματικά κάνει τα πάντα και δεν μας λείπει τίποτα. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που γίνονται εκπλήξεις και ευελπιστούμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά».

Ποιον θα ήθελες για αντίπαλο στην επόμενη φάση;

«Σίγουρα όταν παίζεις με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ είναι κάτι που εύχεται κάθε ποδοσφαιριστής να αντιμετωπίσει και μέσα από τέτοια παιχνίδια μεγαλώνει και η ομάδα».

Πως αντιμετωπίσατε την απότομη αναβολή του πρωταθλήματος;

«Σίγουρα ήταν ένα δυσάρεστο γεγονός, 3 ώρες πριν την σέντρα μάθαμε ότι δεν θα γίνει το ματς. Ευχή όλων να ξεκινήσουμε την Κυριακή χωρίς κανένα απρόοπτο ανυπομονούμε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0