Face to Face

Ο Χένρικ Στρόμπλαντ στο BN Sports: «Έχει τον πρώτο λόγο η Σουηδία, αλλά η Ελλάδα είναι πάντα επικίνδυνη»!

Ο Χένρικ Στρόμπλαντ στο BN Sports: «Έχει τον πρώτο λόγο η Σουηδία, αλλά η Ελλάδα είναι πάντα επικίνδυνη»!

Την δική του οπτική για το ματς της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στην Σουηδία, το βράδυ της Τρίτης (12/10), παρέθεσε στο BN Sports και τον Δημήτρη Μανάκο, ο βασικός σχολιαστής της σουηδικής τηλεόρασης, Χένρικ Στρόμπλαντ, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο «κλειδί» της αναμέτρησης και στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ.

Το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδα απέναντι στην Σουηδία, ανέλυσε στο BN Sports ο  τηλεσχολιαστής του TV3, Χένρικ Στρόμπλαντ, ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε πως η χώρα του πλέον είναι πιο προετοιμασμένη, κρούοντας πάντως το καμπανάκι του κινδύνου, εξαιτίας του 2-1 υπέρ της Εθνικής μας που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ.

Τόνισε πως η Σουηδία βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, σε σχέση με αυτήν, προ δύο μηνών, ενώ έλυσε και την απορία, αναφορικά με την συμμετοχή ή όχι, του Ισάκ στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μετά το ματς και τη νίκη απέναντι στο Κόσοβο με 3-0, η Σουηδία είναι έτοιμη και νιώθει έτοιμη. Αυτό που γνωρίζω και έχει επιβεβαιωθεί είναι πως ο Ισάκ θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης, κάτι που είναι πολύ καλό.»

Για την ήττα της Σουηδίας στην Αθήνα, και το «κλειδί» της επικείμενης αναμέτρησης:

«Με την Ελλάδα, στο πρώτο ματς, κάναμε πάρα πολλά λάθη, κυρίως στο τακτικό κομμάτι. Είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν κάναμε σωστά στην Αθήνα. Το κέντρο θα είναι το κλειδί, εκεί χάσαμε όλες τις καίριες μονομαχίες στο ΟΑΚΑ. Η Ελλάδα εκμεταλλεύτηκε στο πρώτο ματς τις φάσεις της. Έτσι πρέπει να κάνουμε με την σειρά μας και εμείς.»

Αν τον ξάφνιασε η ήττα της Σουηδίας από την Ελλάδα:

«Και να και όχι. Έχω σε εκτίμηση την Ελλάδα και τους Έλληνες παίκτες. Εκείνη την μέρα είχαμε προβλήματα στην δεξιά πλευρά, και η Ελλάδα τα εκμεταλλεύτηκε άψογα. Ούτως ή άλλως είναι επικίνδυνη όταν παίζει στην έδρα της. Πρέπει να προσέξει η Σουηδία,. Αν και πιστεύω πως έχει τον πρώτο λόγο.

Αν κερδίσει, μπορεί να πάει στο ματς με την Ισπανία για την πρώτη θέση. Αν κάποιος όμως πιστεύει πως η Σουηδία θα έχει ένα εύκολο ματς, είδαμε και στην πρώτη αναμέτρηση πως δεν ισχύει!»

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0