Face to Face

Ο Θανάσης Παπάζογλου στο BN Sports για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά: «Έχει την ικανότητα να βοηθήσει τον Άρη στο γκολ»

Ο Θανάσης Παπάζογλου στο BN Sports για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά: «Έχει την ικανότητα να βοηθήσει τον Άρη στο γκολ»

Ο ένας έκανε τα πρώτα του βήματα στον Άρη και ο άλλος έρχεται να κάνει την διαφορά. Το κοινό τους σημείο, η συνύπαρξη στην Κόρτραικ…

Σχετικά Άρθρα

Στην μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του, προχώρησε ο Άρης, καθώς απέκτησε τον Αμπουμπακάρ Καμαρά από την Φουλάμ και ανέβασε επίπεδο την επιθετική του γραμμή. Με το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ, ο 27χρονος φορ φοράει τα «κίτρινα» και έρχεται να λύσει το πρόβλημα του γκολ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η δυσκολία για να το καταφέρει είναι μεγάλη, όμως ο Θανάσης Παπάζογλου έχει πίστη στις ικανότητες του Καμαρά. Ο 33χρονος φορ της Ρόδου, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη, μιλάει αποκλειστικά στο «BN Sports» για την περίπτωση του νέου αποκτήματος της ελληνικής ομάδας.

Ο ίδιος, μεταφέρει όσα αντιλήφθηκε στην κοινή τους πορεία στα χρώματα της Κόρτραϊκ στο Βέλγιο, τονίζει τα δυνατά του χαρακτηριστικά και δείχνει σίγουρος πως οι «κίτρινοι» θα λύσουν το θέμα του εύκολου γκολ.

Αναλυτικά είπε:

  • Έχεις αγωνιστεί με την φανέλα του Άρη. Θεωρείς πως ο Καμαρά θα ταιριάξει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης;

«Θεωρώ πως είναι ένας παίκτης μεγάλης αξίας εφόσον έρχεται και από εκεί που έρχεται! Πιστεύω αν εγκλιματιστεί γρήγορα με την ελληνική πραγματικότητα τότε θα είναι ένα καλό όπλο για τον Άρη!»

  • Ποιο είναι το δυνατό του σημείο και τι βοήθειες μπορεί να δώσει;

«Είναι ταχύς ειδικά σε ανοιχτό γήπεδο, θα βοηθήσει στις κόντρα επιθέσεις και με τους ποιοτικούς παίκτες που έχει ο Άρης μεσοεπιθετικά θα είναι πονοκέφαλος για όλες τις άμυνες»

  • Αν μπορεί να γίνει ο επιθετικός που λείπε από τον Άρη;

«Για να γίνει αυτό που λείπει από τον Άρη θα πρέπει να σκοράρει. Θεωρώ ότι έχει την ικανότητα για αυτό, άλλωστε, έπαιζε στα μεγάλα πρωταθλήματα. Στο γήπεδο θα φανούν όλα»

  • Σαν χαρακτήρας πως είναι;

«Από όσο τον θυμάμαι είναι ήσυχος αλλά έχει την τρέλα που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής. Δεν δημιουργεί προβλήματα και δεδομένου ότι έχει ωριμάσει απότομες που παίζαμε μαζί νομίζω ότι θα δείξει καλό χαρακτήρα.»

  • Αν το γεγονός πως δεν σκοράρει συχνά, μπορεί να αλλάξει στον Άρη και να αναγεννήσει την καριέρα του;

«Αυτά αλλάζουν από την μία στιγμή στην άλλη. Μακάρι να παίζει η ομάδα το ποδόσφαιρο που μας έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει και πιστεύω ότι αν βάλει ένα γκολ σε γεμάτο Χαριλάου τότε θα πάρει ψυχολογία και θα πετύχει κι άλλα»

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0