EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Αποκλειστικά πλάνα του BN Sports από το πάρτι τίτλου της Ρεάλ Μαδρίτης (video)

Αποκλειστικά πλάνα του BN Sports από το πάρτι τίτλου της Ρεάλ Μαδρίτης (video)
Η Ρεάλ Μαδρίτης στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κόντρα στον Ολυμπιακό και το BN Sports μεταφέρει αποκλειστικά πλάνα από τους πανηγυρισμούς των πρωταγωνιστών στην «Zalgirio Arena».
Αποστολή στο Κάουνας, με την υποστήριξη της bwin: Γιάννης Ψαράκης, Μάνος Φυρογένης


Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε την κατάκτηση του 11ου τευρωπαϊκού της τίτλου απέναντι στον Ολυμπιακό που έφτασε μία... ανάσα από τη νίκη. Η εμπειρία «μίλησε» στο τέλος του αγώνα, όταν ο πρωταγωνιστής και αρχηγός της ΡεάλΣέρχιο Γιουλ, πήρε ένα δύσκολο σουτ μόλις τρία δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού για να γράψει το τελικό 78-79 υπέρ των Μαδριλένων. Ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα του BN Sports πως νιώθει καταπληκτικά για το επιτευγμα του ίδιου και της ομάδας του.
Εννοείται πως δεν παρέλειψε παράλληλα να δώσει τον ρυθμό στην εξέδρα των Ισπανών για να πανηγυρίσουν μαζί του.



Οι «Μερένχες» δεν έχασαν χρόνο και γιόρτασαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του τροπαίου! Ο «Τσάτσο» Ροντρίγκες υπήρξε καθοριστικός για τους Μαδριλένους μιας και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στον τελικό με τον Ολυμπιακό που εξελίχθηκε σε... θρίλερ. Με 15 πόντους και 9 ασίστ είχε βαθμολογία 23 στο σύστημα αξιολόγησης και ήταν παίκτης «κλειδί» στη νίκη της Ρεάλ, όχι μόνο στον μεγάλο τελικό με τους Πειραιώτες, αλλά τόσο στον ημιτελικό κόντρα στη Μπαρτσελόνα, όσο και στο Game 5 απέναντι στη Φενέρμπαχτσε που οδήγησε και την ομάδα στο Final-4 του Κάουνας.
Φυσικά και η κάμερα του BN Sports δε γινόταν να μην απαθανατίσει τον MVP του φετινού Final-4, Έντι Ταβάρες κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών κρατώντας το πολυπόθητο τρόπαιο στα χέρια του. Υπενθυμίζουμε πως ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι στέφθηκε και ως ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς στην κανονική διάρκεια της EuroLeague αποδεικνύοντας γι' ακόμη μία φορά πόσο πολύτιμος είναι για την ομάδα του Τσους Ματέο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0