EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ στο BN Sports: «Ελπίζω να δω την αγάπη μου να κερδίζει» (video)

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ στο BN Sports: «Ελπίζω να δω την αγάπη μου να κερδίζει» (video)

Την σύζυγο του Σακίλ ΜακΚίσικ, Μπέριλ, εντόπισε στους δρόμους του Κάουνας ο απεσταλμένος του BN Sports, Μάνος Φυρογένης, αφού κίνησε… γη και ουρανό για να λάβει ένα τελευταίο σχόλιο πριν τον τελικό.

Αποστολή στο Κάουνας, με την υποστήριξη της bwin: Μάνος Φυρογένης

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ είναι γνωστή ένθερμη οπαδός του Ολυμπιακού και φυσικά του συζύγου της Σακίλ και παρίσταται σε κάθε αγώνα των «ερυθρόλευκων» για να δείξει την στήριξή της.

Ο ενθουσιασμός της για τον τελικό της EuroLeague την Κυριακή (21/05, 20:00) είναι μεγάλος, αφού προετοιμαζόταν από νωρίς ψάχνοντας να βρει την κατάλληλη… πόζα για να φωτογραφηθεί με το πολυπόθητο τρόπαιο.

«Είμαι ενθουσιασμένη αλλά και αγχωμένη, θέλω να ξεράσω (σ.σ. γέλια)! Πιστεύω πως θα κερδίσουμε. Θέλω να ελπίζω σε αυτό».

Η Μπέριλ, είναι αισιόδοξη και πανηγυρίζει ήδη με τους φίλους του Ολυμπιακού στους δρόμους του Κάουνας που δεν χάνουν την ευκαιρία να της δείχνουν την αγάπη τους μιας και η ίδια είναι πολύ προσιτή και το απολαμβάνει.

Μετά από προτροπή του απεσταλμένου του BN Sports, Μάνου Φυρογένη, σε μισά ελληνικά και μισά αγγλικά έδωσε την δική της ευχή για τον τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Θα είναι μισά αγγλικά και μισά ελληνικά! Ελπίζω να δω την αγάπη μου να κερδίζει απόψε».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0