EUROLEAGUE FINAL-4 2023

ΤΟ «κόκκινο» Κάουνας, το κλειδί Ταβάρες, η εμπειρία της Ρεάλ Μαδρίτης και η... ψήφος εμπιστοσύνης στους Πειραιώτες! (video)

ΤΟ «κόκκινο» Κάουνας, το κλειδί Ταβάρες, η εμπειρία της Ρεάλ Μαδρίτης και η... ψήφος εμπιστοσύνης στους Πειραιώτες! (video)

Το σχόλιο του απεσταλμένων του BN Sports, Γιάννη Ψαράκη και Μάνου Φυρογένη, μετά το πέρας μιας ημέρας γεμάτης προετοιμασίες στο Κάουνας που θα φιλοξενήσει τον τελικό της EuroLeague την Κυριακή (21/05, 20:00) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αποστολή στο Κάουνας, με την υποστήριξη της bwin: Γιάννης Ψαράκης, Μάνος Φυρογένης

Τέταρτη μέρα στο Κάουνας χωρίς αγωνιστική δράση αλλά με τον τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Ρεάλ να πλησιάζει σε λιγότερο από 24 ώρες.

Το αξιοσημείωτο της διοργάνωσης που δεν πρέπει να παραλείψουμε είναι πως ελληνική παρουσία υπάρχει στους 16 από τους 35 τελικούς της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί πανέτοιμος μετά τον ημιτελικό των πολλών «πρέπει» απέναντι σε μία Ρεάλ με αρκετά προβλήματα που βέβαια δεν παύει να είναι επικίνδυνη.

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» αναμένονται ακόμα περισσότεροι από τον ημιτελικό αφού έχουν «κοκκινίσει» την πόλη του Κάουνας και ανυπομονούν να δουν τον Ολυμπιακό να σηκώνει το τρόπαιο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0