EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Ο Τόμας Ουόκαπ στο BN Sports: «Η ευκαιρία μας να αποδείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι - Ανυπομονώ για το Ουοκαπόπουλος»

Ο Τόμας Ουόκαπ στο BN Sports: «Η ευκαιρία μας να αποδείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι - Ανυπομονώ για το Ουοκαπόπουλος»

Με τη χαρακτηριστική γενιάδα του που την κρατάει για γούρι, ο «Μούσιας» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Τόμας Ουόκαπ, μίλησε στο BN Sports και τον Μάνο Φυρογένη, για τον μεγάλο τελικό της EuroLeague την Κυριακή (21/05, 20:00), αλλά και για την ελληνοποίησή του.

Αποστολή στο Κάουνας, με την υποστήριξη της bwin: Μάνος Φυρογένης

Στον ημιτελικό με τη Μονακό, ο Ουόκαπ ήταν ο αφανής ήρωας του παιχνιδιού όπου ακόμα κι αν έμεινε άποντος υπήρξε καθοριστικός στην άμυνα του Ολυμπιακού ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο της ανατροπής.

Το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο πάτησε παρκέ για μόλις πέντε λεπτά μαζεύοντας γρήγορα δύο φάουλ τον βοήθησε να σκεφτεί και να «διαβάσει» καλύτερα το ματς, ώστε ο ίδιος και η ομάδα να φανούν πιο αποτελεσματικοί στο δεύτερο μέρος.

«Σίγουρα με βοήθησε το ότι έκατσα να σκεφτώ. Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο καταλάβαμε πως δεν παίζαμε πιεστικά ούτε ότι είχαμε την απαραίτητη ταχύτητα, οπότε χαίρομαι που μπορέσαμε να το αντιληφθούμε νωρίς στο παιχνίδι».

Την Κυριακή είναι ο μεγάλος τελικός απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι μια ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» να αποδείξουν πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη επιβεβαιώνοντας την εικόνα που παρουσίαζαν όλη την χρονιά.

Αυτό πιστεύει και ο Τεξανός γκαρντ:  «Ξεκάθαρα πρέπει να το αποδείξουμε. Γι’ αυτό υπάρχει και ο τίτλος. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ναι είναι μεγάλη ευκαιρία».

Η αγάπη που δέχεται από τον κόσμο ο Τόμας Ουόκαπ είναι αδιαμφισβήτητη και ευδιάκριτη κάθε φορά που φίλοι του Ολυμπιακού τον πετυχαίνουν κάπου. Ο ίδιος είναι μετριόφρων και δε νιώθει «celebrity» παρά χαίρεται με την αποδοχή και τον θαυμασμό του κόσμου.

«Δεν βλέπω τον εαυτό μου σαν celebrity. Είμαι σαν κάθε άλλον απλό άνθρωπο. Πάω για δείπνο με τους φίλους και την οικογένειά μου. Η παρέα μου μού κάνει πλάκα για τα λάθη μου στο παιχνίδι. Δεν βλέπω τον εαυτό μου έτσι πάντως».

 Δε γινόταν να μην σχολιάσει και το νέο του όνομα που του δόθηκε μετά την ελληνοποίησή του, Θωμάς Ουοκαπόπουλος: «Μου αρέσει πολύ το νέο μου όνομα, έχει πλάκα. Ανυπομονώ για το καλοκαίρι και ό, τι ακολουθήσει και είμαι πολύ ενθουσιασμένος».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0