EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Ο Ρούντι Φερνάντες στο BN Sports: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, θα παλέψουμε απέναντί τους» (video)

Ο Ρούντι Φερνάντες στο BN Sports: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, θα παλέψουμε απέναντί τους» (video)

H Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στην «Zalgirio Arena» ενόψει της τελευταίας προπόνησής της πριν τον τελικό της  EuroLeague απέναντι στον Ολυμπιακό και ο Ρούντι Φερνάντες μίλησε στο BN Sports και τον Γιάννη Ψαράκη  για την σημαντική αυτή αναμέτρηση.

Αποστολή στο Κάουνας με την υποστήριξη της bwin, Γιάννης Ψαράκης

Ο Ρούντι Φερνάντες, ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης,  με τους δύο ευρωπαϊκούς τίτλους ετοιμάζεται να διεκδικήσει και τον τρίτο του στα 38 του χρόνια απέναντι στον Ολυμπιακό την Κυριακή (21/05, 20:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» με την σταθερότητά τους και το ωραίο μπάσκετ που έπαιζαν όλη την χρονιά ξεπέρασαν το εμπόδιο της Μονακό στον ημιτελικό και θα είναι οι αντίπαλοι των Μαδριλένων στον τελικό της EuroLeague.

εικόνα_Viber_2023-05-20_21-23-33-090.jpg

Ο Φερνάντες με τη μεγάλη εμπειρία του στα μπασκετικά παρκέ δεν γινόταν να παραβλέψει την επικινδυνότητα του επερχόμενου αντιπάλου του.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη έπαιζαν φοβερά καθ’ όλη τη διάρκεια της κανονικής περιόδου και θα προσπαθήσουμε να ‘παλέψουμε’ αύριο απέναντί τους».

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί ξανά στο παρελθόν σε τελική φάση της διοργάνωσης. Μία το 2012 με τους Πειραιώτες να πανηγυρίζουν την κατάκτηση και μία το 2015 με τους Ρούντι, Τσάτσο, Γιουλ και την παρέα τους να γιορτάζουν τη νίκη στον τελικό. Ο Ρούντι δεν είναι δυνατόν να ξεχάσει αυτές τις σημαντικές αναμετρήσεις που τον οδήγησαν και στον πρώτο του τίτλο EuroLeague.

«Θυμάμαι πολλά πράγματα. Θυμάμαι τον Βασίλη Σπανούλη στο δεύτερο ημίχρονο του Λονδίνου να μας… σκοτώνει και να μας κερδίζει εκεί. Θυμάμαι στη Μαδρίτη, άλλη μία μάχη απέναντί τους. Ήταν η πρώτη Ευρωλίγκα για εμάς και για μένα. Πολύ ωραία παιχνίδια και τα δύο, τους σεβόμαστε πολύ και την ιστορία της ομάδας και θα προσπαθήσομε να παλέψουμε αύριο ξανά».

 

Ολυμπιακός και Ρεάλ εμφανίζουν κοινά χαρακτηριστικά με αυτό να φαίνεται και στον… ανατρεπτικό τρόπο με τον οποίο προκρίθηκαν από τους ημιτελικούς. Ο 38χρονος Ισπανός δεν αγνοεί ωστόσο τις συνολικά καλύτερες εμφανίσεις των «ερυθρόλευκων» όλη την χρονιά.

«Ίσως ο Ολυμπιακός να έπαιξε καλύτερα από εμάς όλη την χρονιά. Έπαιζαν πολύ σταθερά σε όλη την κανονική διάρκεια και όλοι οι παίκτες έχουν πολλή εμπειρία. Ο Σλούκας είναι πολύ καλός παίκτης, ο Βεζένκοφ είναι ο MVP της Euroleague. Είναι όλοι καλοί παίκτες και έχουν χτίσει μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε την ευκαιρία μας, είναι δύσκολο το αυριανό παιχνίδι αλλά θα προετοιμαστούμε πολύ καλά».

H Ρεάλ αποτελείται από παίκτες – θρύλους που έχουν παίξει με την ψυχή τους για την ομάδα χαρίζοντάς της σπουδαίες στιγμές. Το αν θα μπορούν να παίξουν στο ίδιο επίπεδο με παλιά δεν είναι σε θέση να το γνωρίζει ο Φερνάντες αλλά ξέρει πως θα απολαύσουν κάθε στιγμή του τελικού.

«Δε μπορώ να ξέρω αν θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο αλλά θα προσπαθήσουμε να απολαύσουμε την κάθε στιγμή που θα βρισκόμαστε στο παρκέ. Είμαι 38 χρονών και τώρα προσπαθώ να απολαύσω κάθε λεπτό στο γήπεδο μαζί τους γιατί κανείς δεν ξέρει αν την επόμενη χρονιά θα έχουμε ξανά την ευκαιρία να παίξουμε υπό τέτοιες συνθήκες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0