EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Λόιντ: «Δικό μας σφάλμα η 3η περίοδος, ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο»

Λόιντ: «Δικό μας σφάλμα η 3η περίοδος, ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο»

Οι δηλώσεις του Τζόρνταν Λόιντ μετά την ήττα της Μονακό από τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του final four της Euroleague.

Σχετικά Άρθρα

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Μονακό και θα βρεθεί στον τελικό του final four της Euroleague απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Μονεγάσκων, χάρις το εκπληκτικό σερί 27-2 στην 3η περίοδο. Μετά το τέλος του αγώνα ο Τζόρνταν Λόιντ των ηττημένων, κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο δεκάλεπτο, με τον Αμερικανό να υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο, αλλά τα λάθη της ομάδας του οδήγησαν σε αυτό το επιμέρους σκορ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τζόρνταν Λόιντ:

«Κατά τη γνώμη μου, δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο σε αυτό το τρίτο δεκάλεπτο. Ήταν δικό μας σφάλμα.

Το λάθος μας ήταν ότι δεν μπορέσαμε να περιορίσουμε το συνηθισμένο παιχνίδι του όταν ανέβασαν το επίπεδό τους. Αφήσαμε πάρα πολλά εύκολα καλάθια που τους επέτρεψαν να μπουν σε ρυθμό, διότι δεν ανταποκριθήκαμε αμυντικά, όπως στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε δύο διαφορετικά παιχνίδια στο ίδιο ματς.

Θέλουμε να επιστρέψουμε την επόμενη σεζόν. Θα χτίσουμε πάνω σε αυτή τη σεζόν και στην εμπειρία στο Final Four για το μέλλον. Αυτό δεν είναι το τέλος του ονείρου, απλώς ένα μάθημα για το μέλλον. Μπορούμε να μάθουμε πολλά από αυτό».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0