EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Το BN Sports ρώτησε τον κόσμο του Ολυμπιακού και εκείνος απάντησε με αισιοδοξία! (video)

Το BN Sports ρώτησε τον κόσμο του Ολυμπιακού και εκείνος απάντησε με αισιοδοξία! (video)
Τo BN Sports ρώτησε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού τη γνώμη τους για τον ημιτελικό με τη Μονακό (18:00) και εκείνοι απάντησαν πως είναι αισιόδοξοι αλλά ότι η νίκη δε θα έρθει εύκολα!

Αποστολή στο Κάουνας, με την υποστήριξη της bwin: Γιάννης Ψαράκης, Μάνος Φυρογένης

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει… Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν μαζευτεί από νωρίς σε πλατείες και δρόμους του Κάουνας φωνάζοντας συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα, που ρίχνεται στις 18:00 στη «μάχη» με τη Μονακό για μια θέση στον τελικό της EuroLeague.

Το BN Sports βρίσκεται εκεί και ρώτησε μερικούς φίλους των «ερυθρολεύκων» ποια πιστεύουν ότι θα είναι η έκβαση του αγώνα. «Αν πάρουμε τα ριμπάουντ και έχουμε καλά ποσοστά στο τρίποντο δεν θα δυσκολευτούμε» απάντησαν 4 φίλοι που ταξίδεψαν και πέρσι, στο Βελιγράδι για τον Ολυμπιακό.

Το ζευγάρι που εντόπισε το BN Sports αναφέρθηκε στην όμορφη πόλη του Κάουνας, που γέμισε με φιλάθλους των Πειραιωτών, ενώ είπε ότι το μυστικό είναι να κάνει τρομερό ματς, ο MVP της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκα, Σάσα Βεζένκοφ.

Ένας άλλος φίλαθλος του Ολυμπιακού, που έζησε κι αυτός την περσινή εμπειρία στο Βελιγράδι, ανέφερε ότι πέρσι οι Πειραιώτες ήταν περισσότεροι, αλλά φέτος η ομάδα είναι καλύτερη και γι' αυτό και υπάρχει μεγαλύτερη... τρέλα για το 4ο αστέρι!



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0