EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Κάουνας, Μάνος Φυρογένης: Οι λαμπεροί καλεσμένοι, ο MVP Σάσα και… εις αύριον τα σπουδαία! (video)

Κάουνας, Μάνος Φυρογένης: Οι λαμπεροί καλεσμένοι, ο MVP Σάσα και… εις αύριον τα σπουδαία! (video)

Το σχόλιο του απεσταλμένου του BN Sports, Μάνου Φυρογένη, μετά το πέρας μιας μεγάλης μέρας στο Κάουνας γεμάτη συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και φυσικά τις προπονήσεις των τεσσάρων καλύτερων ομάδων.

Αποστολή στο Κάουνας, Μάνος Φυρογένης

Η δεύτερη μέρα στο Κάουνας τα είχε όλα, με πολλά δρώμενα να λαμβάνουν χώρα στην πόλη που «χορεύει» σε μπασκετικούς ρυθμούς.

Το δεύτερο μέρος του Final-4 ξεκίνησε με τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μπαρτσελόνα για το ANGT και συνεχίστηκε με την συνέντευξη τύπου των μεγάλων πρωταγωνιστών με αποκορύφωμα την απονομή του βραβείου για τον πολυτιμότερο παίκτη της φετινής Euroleague στον σταρ του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ.

Σημαντικές μορφές του ευρωπαϊκού μπάσκετ παρευρέθηκαν εκεί, μεταξύ τους και ο κορυφαίος ριμπάουντερ στην ιστορία του θεσμού, Παούλιους Γιανκούνας, όπου ο Μάνος Φυρογένης συνομίλησε μαζί του.

Για… κλείσιμο είχαμε τις προπονήσεις των τεσσάρων ομάδων ενόψει των ημιτελικών του Final-4 που θα λάβει χώρα στην «Zalgirio Arena» την Παρασκευή 19/05. Με το πρώτο ματς να είναι αυτό του Ολυμπιακού απέναντι στη Μονακό στις 18:00 και τον ισπανικό «εμφύλιο» (Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης) να ακολουθεί στις 21:00.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0