EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Ο Αϊζάια Κάνααν στο BN Sports: «Αφού το έκανε ο ΛεΜπρόν, μπορώ κι εγώ»

Ο Αϊζάια Κάνααν στο BN Sports: «Αφού το έκανε ο ΛεΜπρόν, μπορώ κι εγώ»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν το Final Four και έχει δυο αγώνες μπροστά του για να σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο. Ο Αϊζάια Κάνααν έχει συμβάλλει τα μέγιστα μέχρι στιγμής στη σεζόν και στη σειρά με τη Φενέρ και μίλησε στο BN Sports στη Media Day των «ερυθρολεύκων».

Δηλώσεις στον Χρήστο Παπαδόπουλο

Ο Αϊζάια Κάνααν αποτελεί υπερπολύτιμο λίθο στα φετινά πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Όταν ερχόταν το καλοκαίρι για… αντί-Ντόρσεϊ, κανείς δε φανταζόταν ότι θα εξελιχθεί σε έναν all-around παίκτη, με ικανότητα τόσο να κατεβάζει τη μπάλα με ασφάλεια όσο και να δίνει λύσεις και να είναι συνεπέστατος στα αμυντικά του καθήκοντα.

Η εμπειρία και το «κρύο αίμα» του Κάνααν έκριναν τον πρώτο αγώνα της σειράς των playoffs με τη Φενέρ όπου ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 και άνοιξε το δρόμο για το Κάουνας. Με την πολυετή παρουσία του στην Αμερική και το NBA, ο… Ησαΐας συνηθίζει να προσφέρει πλούσιο υλικό εντός αλλά και εκτός παρκέ. Δεν θα ξεχάσουμε γρήγορα την εμφάνιση του μετά την πρόκριση στο Final Four με τα γυαλιά ηλίου που θύμιζαν… Tupac και thug life.

7bfe195aafc37448a42d24189f7a643f_XL.jpg

Σε ερώτηση που του έγινε από το BN Sports στη Media Day του Ολυμπιακού, ο Αμερικανός απάντησε γελώντας: «Το αστείο είναι ότι τα είχα στο χέρι μου και μου λένε ότι πρέπει να πάω για συνέντευξη, οπότε τους λέω ‘πρέπει δηλαδή να τα βγάλω;’ και μου λένε ‘ναι’. Ε, και εγώ τα έβαλα! Θυμήθηκα το ΛεΜπρόν που αποχώρησε από τη συνέντευξη τύπου στο ΝΒΑ με τα γυαλιά και γενικά βλέπεις παίκτες στο ΝΒΑ να το κάνουν και εδώ δεν το έχω δει ποτέ, οπότε λέω ας γίνω ο πρώτος. Προφανώς πρέπει να διαλέξεις την κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις, αλλά τι καλύτερη στιγμή από το να έχεις προκριθεί μόλις σε Final Four;».

Στη συνέχεια και χαριτολογώντας, με αφορμή την εμφάνιση του Κάιλ Λάουρι χωρίς μπλούζα δίπλα στον Τζίμι Μπάτλερ σε συνέντευξη Τύπου στο ΝΒΑ, μετά την πρόκριση των Χιτ στους τελικούς Ανατολής, ο Κάνααν είπε: «Ναι, κάτι τέτοιο ίσως κάνω αν το πάρουμε, απλά κάνεις άκυρα πράγματα όταν το επιτρέπει η περίσταση. Είχε πολύ γέλιο, άρεσε σε όλους και εγώ θα τα φορούσα ούτως ή άλλως τα γυαλιά, οπότε απλά το έκανα.»

Στην άφιξη μάλιστα του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το μεσημέρι της Τετάρτης (17/05), ο Κάνααν εμφανίστηκε με το ίδιο ακριβώς στυλ, καθώς φαίνεται να το λάτρεψε και ο ίδιος αλλά και ο κόσμος. Φυσικά, ο απεσταλμένος του BN Sports στο Κάουνας, Μάνος Φυρογένης, δε θα μπορούσε να παραλείψει να φωτογραφίσει τον Αμερικανό!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0