EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Final 4 και τηλεόραση σημαίνει Novasports - Οι λεπτομέρειες της κάλυψης της διοργάνωσης

Final 4 και τηλεόραση σημαίνει Novasports - Οι λεπτομέρειες της κάλυψης της διοργάνωσης

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το Final Four του Κάουνας όπου ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να φέρει την κούπα και να… ράψει το 4ο αστέρι στη φανέλα του! Η τηλεοπτική κάλυψη θα γίνει αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports και το BN Sports σάς παρουσιάζει πώς θα κινηθεί η αποστολή του συνδρομητικού καναλιού στο Κάουνας.

Η αποστολή θα είναι 12μελής και θα βρίσκεται στο Κάουνας από νωρίς την Τετάρτη (17/05).Το δημοσιογραφικό team θα αποτελείται από τους Δημήτρη Καρύδα, Χρήστο Καούρη, Δώρα Παντέλη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Νικήτα Αυγουλή, ενώ μαζί τους θα είναι και ο Φώτης Κατσικάρης, αλλά και οι παραγωγοί, αρχισυντάκτες και ολόκληρη η υπόλοιπη υποστηρικτική ομάδα που θα συμβάλλει στο να έρθουν οι εικόνες στα μάτια μας, μέσω τηλεόρασης, YouTube, αλλά και μέσω της ιστοσελίδας novasports.gr και των social media.

Σε επίπεδο social media, η δράση θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα (15/05) με συνεντεύξεις πριν το Κάουνας, ενώ από την Τετάρτη ό,τι συμβαίνει θα έρχεται κατευθείαν από την ομάδα που βρίσκεται εκεί. Θα υπάρχουν επίσης live από τους απεσταλμένους και στους δρόμους της πόλης και στη «Ζαλγκίριο Αρένα», για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη η εμπειρία των τηλεθεατών.

«Ζωντανές» επίσης θα είναι όλες οι προπονήσεις, οι βραβεύσεις, οι συνεντεύξεις Τύπου και φυσικά όλοι οι αγώνες που θα μεταδοθούν αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0