EuroLeague Final-4 2022

Παπανικολάου: «Ο Μίσιτς είναι ένας μεγάλος παίκτης, που έβαλε ένα μεγάλο σουτ» (video)

Παπανικολάου: «Ο Μίσιτς είναι ένας μεγάλος παίκτης, που έβαλε ένα μεγάλο σουτ» (video)

O Κώστας Παπανικολάου σε δηλώσεις του «υποκλίθηκε» στον Μίσιτς, αλλά δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την εξαιρετική άμυνα του Σάσα ΒεζένκοφΤο BN Sports εξασφάλισε βιντεοσκοπημένες δηλώσεις.

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στη Σταρκ Αρένα στο Βελιγράδι, εν όψει του μικρού τελικού απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στη μικτή ζώνη τόσο για την συνέχεια της σεζόν, αλλά και για την τελευταία φάση του αγώνα με πρωταγωνιστή τον Βασίλιε Μίσιτς!

Ξεκινώντας απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το πόσο εύκολο είναι να επανέλθει η ομάδα μετά την ήττα του ημιτελικού από την Αναντολού Εφές και την συνέχεια που θα έχει με στόχο το Ελληνικό Πρωτάθλημα.

«Ότι έγινε, έγινε. Σημασία έχει το αυριανό παιχνίδι. Να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα όσο το δυνατόν καλύτερα, με μια νίκη. Όχι μόνο για όλη την προσπάθεια που κάναμε μέσα στη χρονιά, αλλά και για τον κόσμο που με κάθε τρόπο κατάφερε να έρθει και να μας στηρίξει. Το χρωστάμε και στους εαυτούς μας και σε αυτούς, να δώσουμε άλλη μια μάχη, έτσι ώστε να κλείσουμε με νίκη».

Στη συνέχεια ο «Παπ» αναφέρθηκε στην καλή άμυνα του Σάσα Βεζένκοφ και την εκτέλεση του Βασίλιε Μίσιτς:

«Νομίζω ήταν ένας ημιτελικός δυνατός, έτσι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι. Ήταν ένα παιχνίδι με δύο ισοδύναμες ομάδες, τουλάχιστον έτσι το αισθάνθηκα εγώ, είχαν την τύχη και την ικανότητα να πάρουν ένα μεγάλο σουτ στην τελευταία φάση από έναν εξαιρετικό παίκτη. Νομίζω ότι ο Σάσα (σ.σ Βεζένκοφ) δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο εκείνη τη στιγμή. Το έστειλε αριστερά, έκανε ένα «step side», στο σουτ είναι επάνω στο χέρι του. Είναι ένας μεγάλος παίκτης, που έβαλε ένα μεγάλο σουτ».


Αποστολή στο Βελιγράδι: Γιάννης Ψαράκης - Βασιλική Καραμούζα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0