EuroLeague Final-4 2022

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην ελίτ της Ευρωλίγκα και θα μείνει σε αυτή» (video)

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην ελίτ της Ευρωλίγκα και θα μείνει σε αυτή» (video)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την «φανταστική σεζόν», ενώ συμπλήρωσε πως Ολυμπιακός «επέστρεψε στην ελίτ και… θα παραμείνει».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκα είχε ψηλά το κεφάλι παρά την… κατραπακιά του Βασίλιε Μίτσιτς στο τέλος του ημιτελικού, δήλωσε περήφανος για τους παίκτες, τον οργανισμό και τους φιλάθλους της ομάδας και επισήμανε ότι η Εφές νίκησε γιατί η ομάδα του έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες στο φινάλε να κάνει δική της την πρόκριση.

«Είναι μία σκληρή ήττα» παραδέχθηκε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:
«Στον Ολυμπιακό έχουμε χτίσει μία πολύ δυνατή ομάδα. Μία σταθερή ομάδα. Διοίκηση, προπονητές, παίκτες και φίλαθλοι. Στον ημιτελικό είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ πιο έμπειρη ομάδα σαν την Εφές αλλά δείξαμε ότι βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο με αυτούς», είπε και συμπλήρωσε αναφερόμενος στο που κρίθηκε ο αγώνας πέρα φυσικά από το νικητήριο τρίποντο του Μίτσιτς.
«Στα τελευταία λεπτά είχαμε πολλές, πάρα πολλές ευκαιρίες να περάσουμε μπροστά αλλά κάναμε 2-3 λάθη στο τρανζίσιον, χάσαμε σουτ με παίκτες για παράδειγμα σαν τον Βεζένκοβ που είναι φανταστικός σουτέρ. Πληρώσαμε λοιπόν τις λάθος αποφάσεις μας και αυτό είναι πολύ σκληρό για παίκτες που δεν έχουν εμπειρία από τέτοιους αγώνες».

Αναφερόμενος στην τελευταία άμυνα της ομάδας του είπε πως περίμενε να πάρει ο Μίτσιτς την επίθεση για να «στήσει» κάποια συνεργασία αλλά «παρότι παίξαμε πολύ καλή άμυνα ο Μίτσιτς έβαλε ένα σουτ υπό πίεση και το έβαλε. Έτσι έγινε. Θα μπορούσαμε να επιλέξουμε κάτι άλλο, να κάνουμε φάουλ για παράδειγμα, αλλά εγώ αποφάσισα να παίξουμε άμυνα». Αναφερόμενος, δε, στο δίδυμο των Λάρκιν-Μίτσιτς έδωσε… συγχαρητήρια στη διοίκηση της Εφές που τους πληρώνει τόσα πολλά χρήματα για να τους έχει.

Τέλος, αναφερόμενος στη συμπαράσταση του κόσμου του Ολυμπιακού είπε: «Είμαστε ευγνώμονες στους φιλάθλους μας. Όχι μόνο για την φοβερή παρουσία τους στο Βελιγράδι αλλά για τη συμπαράστασή τους όλη τη σεζόν. Πίστεψαν στην ομάδα, στο μέταλλό της. Λυπάμαι που δεν τους δώσαμε τη χαρά της πρόκρισης στον τελικό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0