EuroLeague Final-4 2022

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο BN Sports: «Δεν με απασχολεί ποιος θα λάμψει, απλά να φέρουμε την κούπα στην Ελλάδα» (video)

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο BN Sports: «Δεν με απασχολεί ποιος θα λάμψει, απλά να φέρουμε την κούπα στην Ελλάδα» (video)
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μιλάει στο BN Sports για το πρώτο του Final 4 και εκφράζει την έντονη επιθυμία του για την κατάκτηση της κούπας. 

Συνέντευξη στη Βασιλική Καραμούζα

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ένας από τους rookies του φετινού Final 4 και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός γκαρντ ωστόσο έχει ως απώτερο σκοπό την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου κάτι που επανέλαβε πολλάκις στις δηλώσεις που παραχώρησε στο BN Sports, βάζοντας μάλιστα στην άκρη μια πιθανή προσωπική του διάκριση. 

- Δεν είναι μυστικό ότι τα τελευταία χρόνια ήθελες πολύ να αγωνιστείς στο NBA. Αισθάνεσαι δικαιωμένος με την απόφαση σου να παίξεις στην Ευρώπη μετά από τη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό;

«Σίγουρα. Είμαι στο Final 4. Ήταν εξαιρετική απόφαση μόνο και μόνο που βρίσκομαι εδώ, σε αυτή την ατμόσφαιρα. Θα προσπαθήσω να ευχαριστηθώ τη στιγμή και χαίρομαι που είμαι εδώ. Η Ελλάδα είναι σαν το σπίτι μου. Έχω οικογένεια εδώ. Ο παππούς μου γεννήθηκε εδώ».

- Βλέπεις τον εαυτό σου παραμένει στην Ευρώπη και την επόμενη χρονιά;

«Αυτή τη στιγμή είναι επικεντρωμένος στο να σηκώσουμε την κούπα. Όλα τα άλλα θα έρθουν μετά το τέλος της χρονιάς, οπότε δεν μπορώ να έχω απάντηση αυτή τη στιγμή».

- Οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας και Γιώργος Πρίντεζης είναι οι έμπειροι παίκτες της ομάδας σε επίπεδο Final 4. Σου έδωσαν κάποια συμβουλή;

«Όχι δεν μας έδωσαν κάποια συγκεκριμένη συμβουλή. Ξέρω ότι όλοι θα είναι έτοιμοι και ενθουσιασμένοι. Θα πάρουμε το χρόνο μας και θα παίξουμε όπως παίζουμε όλη τη χρονιά».

- Τελευταία ερώτηση. Βλέποντας τους συμπαίκτες σου (Σλούκα, Βεζένκοφ) και τον προπονητή σου να κερδίζουν ατομικά βραβεία σου δίνει περισσότερο κίνητρο να λάμψεις σε αυτό το Final 4;

«Για μένα αυτό που έχει σημασία είναι να σηκώσουμε την κούπα. Δεν με απασχολεί καθόλου ποιος θα λάμψει. Θέλω απλά να πάρουμε την κούπα και να την φέρουμε πίσω στην Ελλάδα».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0