EuroLeague Final-4 2022

Τετραήμερη πανδαισία μπάσκετ από το Final-4 στο Βελιγράδι στα κανάλια Novasports

Τετραήμερη πανδαισία μπάσκετ από το Final-4 στο Βελιγράδι στα κανάλια Novasports

Τέσσερα γεμάτα 24ωρα με αγώνες, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αποκλειστικότητες και πολλές εκπλήξεις για τους συνδρομητές τους έχουν προγραμματίσει τα κανάλια Novasports για να καλύψουν όλα όσα θα γίνουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το Final-4 της Ευρωλίγκα στο Βελιγράδι το οποίο φυσικά θα καλύψει αποκλειστικά.

Η εννιαμελής αποστολή του συνδρομητικού καναλιού από την Τετάρτη 18 Μαΐου το πρωί μέχρι μετά τον τελικό τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 21 Μαΐου θα καλύψει λεπτό προς λεπτό όσα θα συμβούν στην πρωτεύουσα της Σερβίας που για εκείνες τις μέρες θα γίνει πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το τζάμπολ θα δοθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου από τη Stark Arena απ’ όπου θα μεταδοθεί ζωντανά από τις 12.00 ώρα Ελλάδας η συνέντευξη Τύπου προπονητών και αρχηγών των τεσσάρων ομάδων (Ολυμπιακός, Εφές. Ρεάλ, Μπαρτσελόνα) καθώς και η βράβευση των κορυφαίων της σεζόν με αποκλειστικές έξτρα συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Λίγη ώρα αργότερα και μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης θα καλυφθούν ζωντανά τα open sessions των προπονήσεων των τεσσάρων ομάδων από την κεντρική αρένα με πλήθος νέων συνεντεύξεων από παίκτες και προπονητές.

Την Πέμπτη, 19 Μαΐου, η αποστολή θα βρίσκεται επί ποδός από το πρωί στους δρόμους του Βελιγραδίου μέχρι την έναρξη του πρώτου ημιτελικού Ολυμπιακός-Εφές στις 19.00 ώρα Ελλάδας και του δεύτερου Μπαρτσελόνα-Ρεάλ στις 22.00 ώρα Ελλάδας. Στο pre και στο post game show εκλεκτός καλεσμένος των καναλιών στο Βελιγράδι θα είναι ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής Φώτης Κατσικάρης που θα αναλύσει όλους τους αγώνες.

Την Παρασκευή το μεσημέρι παίρνει σειρά η συνέντευξη Τύπου των προπονητών και αρχηγών των δύο φιναλίστ του τελικού του Σαββάτου καθώς και το ανοιχτό κομμάτι των προπονήσεών τους το απόγευμα της ίδιας μέρας με νέες συνεντεύξεις ενώ το Σάββατο 21 Μαΐου θα καλυφθούν μικρός και μεγάλος τελικός μέχρι την απονομή και τις συνεντεύξεις των νικητών και των ηττημένων αποκλειστικά.

Κατά τη διάρκεια του 4ήμερου θα προβληθούν δύο ειδικά αφιερώματα, ένα 35λεπτο για την πορεία του Ολυμπιακού μέχρι το Final-4 και ένα 45λεπτο για την πορεία των άλλων τριών ομάδων. Επίσης θα μεταδοθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις του προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργου Μπαρτζώκα από την media day των ερυθρόλευκων, συνέντευξη του Τόμας Ουόκαπ, ένα ξεχωριστό βίντεο με τους Κώστα Παπανικολάου και Σάσα Βεζένκοβ να παίζουν τον «Καπετάνιο» ένα ιδιαίτερο παιχνίδι συνδυασμός ευστοχίας και ειδικών ερωτήσεων και ένα ακόμη ρεπορτάζ με όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού να θυμούνται on camera που βρίσκονταν και τι έκαναν όταν το 2013 η ομάδα τους κατακτούσε το τρίτο της τρόπαιο στη διοργάνωση!

Να σημειωθεί ότι στη διάρκεια του 4ημερου θα μεταδίδονται σχεδόν παράλληλα δύο ειδικές εκπομπές, η μία από το Βελιγράδι με παρουσιαστή-συντονιστή τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και μία από τα στούντιο της Novasports με παρουσιαστή τον Γιαννίκο Δούσκα.

Υπεύθυνος παραγωγής στο Βελιγράδι θα είναι ο Αλέκος Καπράλος, αρχισυντάκτης ο Παντελής Λόλης, τη δημοσιογραφική ομάδα θα αποτελέσουν οι Δημήτρης Καρύδας, Δώρα Παντέλη, Χρήστος Καούρης και Νικήτας Αυγουλής ενώ μαζί τους για όλα τα ρεπορτάζ θα έχουν δύο κάμεραμεν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0