EUROBASKET 2022

Πρόβλημα με Λάρκιν στην Τουρκία, επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη για εξετάσεις

Πρόβλημα με Λάρκιν στην Τουρκία, επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη για εξετάσεις
Ο Σέιν Λάρκιν αντιμετωπίζει πρόβλημα στα δάχτυλα του χεριού με το οποίο σουτάρει και θα μεταβεί άμεσα στην Κωνσταντινούπολη για εξετάσεις! 
Σχετικά Άρθρα
Ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα της Τουρκίας από την Ισπανία, που της στερεί την πρώτη θέση του Α Ομίλου, αποκάλυψε ότι ο Σέιν Λάρκιν αντιμετωπίζει πρόβλημα στα δάχτυλα του δεξιού του χεριού και θα φύγει άμεσα από την Τιφλίδα με ιδιωτικό τζετ. Προορισμός του η Κωνσταντινούπολη για να κάνει εξετάσεις που θα δείξουν το μέγεθος του προβλήματος. 

Επιπλέον ο Τούρκος προπονητής δικαιολόγησε την κακή απόδοση του παίκτη του, λέγοντας πως το μυαλό του ήταν στα χτυπημένα δάχτυλα του καλού του χεριού αλλά παρόλα αυτά έπαιξε για να βοηθήσει την ομάδα. Αινιγματικός φάνηκε ενόψει της συνέχειας και της νοκ-άουτ φάσης της διοργάνωσης λέγοντας: «Ο Σέιν είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, το έχει αποδείξει τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά με αυτού του είδους τον τραυματισμό, πνευματικά το μυαλό του είναι συνέχεια εκεί. Εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό, παρόλα αυτά η ομάδα σήμερα ταξιδεύει για το Βερολίνο, ενώ εκείνος θα πετάξει για Κωνσταντινούπολη...»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0