EUROBASKET 2022

Γκαλινάρι: «Πονάει πολύ να εγκαταλείπεις το μπλε όνειρο»

Γκαλινάρι: «Πονάει πολύ να εγκαταλείπεις το μπλε όνειρο»

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι σε ανάρτησή του μίλησε για τον τραυματισμό του και την πικρία που του αφήνει το γεγονός πως θα αναγκαστεί να μείνει εκτός EuroBasket 2022.

Άσχημα μαντάτα για την Εθνική Ιταλίας και προσωπικά τον Ντανίλο Γκαλινάρι, καθώς ο 34χρονος υπέστη κάκωση στον μηνίσκο και θα απουσιάσει από τους αγώνες του EuroBasket 2022. Ο ίδιος προέβη σε ανάρτηση σχετικά με τον τραυματισμό του, στην οποία εξέφρασε το πόσο πολύ θα του κοστίσει που θα παραμείνει εκτός της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Πονάει πολύ. Όχι τόσο το γόνατο. Αυτό θα πάρει λίγο χρόνο -ευτυχώς λιγότερο από το αναμενόμενο- για να επανέλθει στην κανονικότητα. Πονάει πολύ να εγκαταλείπεις το μπλε όνειρο. Θέλαμε να απολαύσουμε με τους εαυτούς μας μαγικές νύχτες. Στο ίδιο μου το σπίτι. Στο σπίτι μας.

Δυστυχώς, σήμερα ήταν ένα άσχημο ξύπνημα. Στην κλινική του Μιλάνου όπου με συνόδευσε ο καθηγητής Κορτίνα όπως επίσης και από όλο το ιατρικό προσωπικό της εθνικής Ιταλίας. Έφτασαν τα αποτελέσματα των κλινικών ευρημάτων: τραυματισμός μηνίσκου. Πρέπει να αποσυρθώ από το Eurobasket. Σε ένα καλοκαίρι το οποίο φαινόταν τέλειο. Πρέπει να αποδεχτούμε τη μοίρα και να κοιτάμε μπροστά. Θα είμαι δίπλα σε αυτή την ομάδα σε κάθε αγώνα, για να δώσω χαρά σε χιλιάδες Ιταλούς αυτό το καλοκαίρι. Το ταξίδι μας συνεχίζεται, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει...».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0