EUROBASKET 2022

Ισπανία: Εκτός συνέχειας οι Κολόμ και Σίμα!

Ισπανία: Εκτός συνέχειας οι Κολόμ και Σίμα!

Χωρίς τους Κίνο Κολόμ και Γιανκούμπα Σίμα συνεχίζει η Ισπανία την προετοιμασία της ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, όπως αποφάσισε ο Σέρτζιο Σκαριόλο. Με 14 παίκτες στο ρόστερ η «Φούρια Ρόχα».

Οι Εθνικές ομάδες βρίσκονται μία ανάσα πριν δώσουν τα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Ισπανία να κοντράρεται αύριο (24/08) με την Ισλανδία (24/08) και τρεις μέρες αργότερα με την Ολλανδία (27/08).

Στο πλαίσιο αυτό, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σέρτζιο Σκαριόλο, «έκοψε» δύο ακόμη παίκτες με τον κλοιό να σφίγγει. Οι Κίνο Κολόμ και Γιανκούμπα Σίμα δε θα συνεχίσουν, με τους παίκτες πλέον να μειώνονται σε 14.

«Ευχαριστώ τον Κίνο Κολόμ και τον Γιανκούμπα Σίμα για τη δουλειά που έχουν κάνει μέχρι τώρα. Τους εύχομαι καλή τύχη να ενταχθούν στους συλλόγους τους» ήταν τα λόγια του 61χρονου.

Οι 14 εναπομείναντες της Εθνικής Ισπανίας:

Ντάριο Μπριζουέλα, Λορέντζο Μπράουν, Χάιμε Φερνάντεθ, Ρούντι Φερνάντεθ, Ούσμαν Γκαρούμπα, Φραν Γκέρα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, Σέρχιο Γιουλ, Τσάμπι Λόπεζ-Αροστέγκι, Χουάν Νούνιεζ, Τζόελ Πάρα, Χάιμε Πραντίγια, Σέμπαζ Σάιθ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0