EUROBASKET 2022

Σερβία - Γερμανία 83-56: Πάρτι του Γιόκιτς και της παρέας του στο Αμβούργο... πέντε μέρες πριν την Ελλάδα!

Σερβία - Γερμανία 83-56: Πάρτι του Γιόκιτς και της παρέας του στο Αμβούργο... πέντε μέρες πριν την Ελλάδα!
Η αυλαία του τουρνουά προετοιμασίας Supercup έπεσε στο Αμβούργο, με την Σερβία να κάνει επίδειξη δύναμης απέναντι στην οικοδέσποινα Γερμανία και να επικρατεί με σκορ 83-56.
Αρχίζουν και παίρνουν για τα καλά μπρος οι σέρβικες μηχανές, με τα μεγάλα της αστέρια να λάμπουν και να το αποδεικνύουν και στο Αμβούργο. Στην Barclays Arena είδαν τον MVP του NBA Νίκολα Γιόκιτς επί το έργο, καθώς σημείωσε 22 πόντους σε σχεδόν 17 λεπτά συμμετοχής και ηγήθηκε στο σκοράρισμα.

Από κοντά, ο Βασίλιε Μίσιτς, αλλά και... ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, οι οποίοι πέτυχαν 14 κα 13π. αντίστοιχα, καθαρίζοντας πριν την έναρξη της τέταρτης περιόδου την αναμέτρηση. Στην αντίπερα όχθη, από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Ομπστ της Μπάγερν με 12, ενώ 9 σημείωσε ο Τίμαν της Άλμπα Βερολίνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι απόντες ήταν οι Ντάνιελ Τάις και Ντένις Σρόντερ, καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Έτσι η ομάδα του κόουτς Πέσιτς επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και κατέκτησε την φιλική διοργάνωση με 2/2 νίκες (σ.σ. είχε προηγηθεί η επικράτηση στο ντέρμπι με την Ιταλία). Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, η εντός έδρας τιτανομαχία απέναντι στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 25/08 στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Τα δεκάλεπτα: 23-14, 38-31, 65-41, 83-56

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΏ

Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0