πάμε euro

Μαντσίνι: «Δεν έχω λόγια για αυτή την ομάδα!»

Μαντσίνι: «Δεν έχω λόγια για αυτή την ομάδα!»
Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στις δηλώσεις του μετά την λήξη του τελικού, ενώ στάθηκε σε όσα πέτυχαν οι παίκτες του.

Η Ιταλία είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, με την «σκουάντρα ατζούρα» να επικρατεί της Αγγλία 3-2 στα πέναλτι και να κατακτά το EURO 2020. Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο Μαντσίνι στάθηκε στην δουλειά των παικτών του, καθώς και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

«Τα πήγαμε καλά, δεχθήκαμε γκολ από την αρχή και συνέλθαμε, αλλά μετά ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Τα παιδιά ήταν απίστευτα, , είναι μία σημαντική νίκη για όλους στους ανθρώπους και για όλους τους οπαδούς. Είμαστε χαρούμενοι και ελπίζω να το πανηγυρίσουν!».

Στην συνέχεια ανέφερε: «Ήταν απίστευτο ακόμα και να το σκεφτούμε, αλλά έχω εξαιρετικούς παίκτες και δεν έχω λόγια για αυτή την ομάδα. Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι στο δρόμο μας, ο τελικός έγινε αρκετά δύσκολος και κυριαρχήσαμε. Αργότερα στα πέναλτι πρέπει να είσαι και τυχερός, λυπάμαι για τους Άγγλους.

Η ομάδα έχει μεγαλώσει αρκετά και πιστεύω πως μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, ήτα κουραστικό, αλλά είμαστε χαρούμενοι για όλους τους Ιταλούς».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0