πάμε euro

EURO 2020: Πανδαισία στοιχηματικών επιλογών

tags :
EURO 2020: Πανδαισία στοιχηματικών επιλογών

Σας σερβίρουμε στο πιάτο τον απόλυτο στοιχηματικό οδηγό για όσα θέλετε να ξέρετε για το EURO 2020. Ειδικά στοιχήματα αλλά και ρεκόρ που μπορεί να καταρριφθούν σε μια διοργάνωση που ανεβάζει τη θερμοκρασία κατακόρυφα.

Το καλοκαίρι έφτασε και όλοι μας περιμένουμε με αγωνία την έναρξη του EURO 2020 στις 11 Ιουνίου. Η αναβολή της διοργάνωσης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έφερε τη διεξαγωγή του EURO για το φετινό καλοκαίρι, με το φίλαθλο κοινό να αδημονεί για ποδοσφαιρικό θέαμα.

Πρεμιέρα θα έχουμε στις 11 Ιουνίου με την αναμέτρηση Τουρκία - Ιταλία στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στο «Wembley» στις 11 Ιουλίου.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

1ος όμιλος: Ιταλία, Ελβετία, Τουρκία, Ουαλία (Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε Ιταλία και Αζερμπαϊτζάν)

2ος όμιλος: Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Ρωσία (Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε Δανία και Ρωσία)

3ος όμιλος: Αυστρία, Ολλανδία, Βόρεια Μακεδονία, Ουκρανία (Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε Ολλανδία και Ρουμανία)

4ος όμιλος: Κροατία, Τσεχία, Αγγλία, Σκωτία (Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε Αγγλία και Σκωτία)

5ος όμιλος: Πολωνία, Σλοβακία, Ισπανία, Σουηδία (Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε Ρωσία και Ισπανία)

6ος όμιλος: Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Πορτογαλία (Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε Ουγγαρία και Γερμανία).

Ειδικά στοιχήματα και ρεκόρ

Ρεκόρ για το νεότερο παίκτη που θα σκοράρει (Τρέχουσα ηλικία ρεκόρ 18 ετών και 141 ημ.) το βρίσκουμε σε απόδοση 7.00 στο pamestoixima.

Η μεγάλη ελπίδα για να σπάσει το συγκεκριμένο ρεκόρ ακούει στο όνομα Τζαμάλ Μουζιάλα. Ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στην αποστολή του Λεβ, κυνηγώντας να σπάσει το ρεκόρ που κατέχει ο Φονλάντεν ως νεότερος σκόρερ της διοργάνωσης. Στη φετινή σεζόν ο Μουζιάλα κατάφερε να σημειώσει 6 γκολ σε 26 παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα, ενώ σκόραρε μια φορά σε 6 αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Η λογική λέει πως ο Μουζιάλα δεν θα είναι βασικός στους αγώνες των «Πάντσερ», όμως είναι πολύ πιθανό να περάσει ως αλλαγή και να αρπάξει την ευκαιρία γράφοντας ιστορία!

Καλύτερος νέος παίκτης της διοργάνωσης

Ξεχωρίζουμε τους Φιλ Φόντεν (5.00), Μέισον Μάουντ (6.00) και Κάι Χάβερτς (6.00). Οι δύο πρώτοι αγωνίζονται σε ένα εκ των φαβορί του φετινού EURO (Αγγλία), έχοντας αρκετές ελπίδες να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση. Από την άλλη ο Κάι Χάβερτς αγωνίζεται στην πάντα υπολογίσιμη δύναμη της εθνικής Γερμανίας, ενώ έρχεται φορτσάτος μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και το «χρυσό» γκολ του απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατηγορία «να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης» με τα φαβορί Αγγλία και Γαλλία να τα συναντάμε σε απόδοση 3.25. Ελκυστικές αποδόσεις για τις Γερμανία (4.25), Ισπανία (4.5) και Ιταλία (5.5) που μπορεί να μην βρίσκονται στα καλύτερά τους, αλλά σίγουρα αποτελούν δυνατές επιλογές. Τέλος, το Βέλγιο των Κέβιν ντε Μπρούιν και Ρομέλου Λουκάκου προσφέρεται στο 3.5 από το pamestoixima.

Ο όμιλος «φωτιά»

Ο έκτος όμιλος του EURO 2020 μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως όμιλος «φωτιά» καθώς απαρτίζεται από τις χώρες Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία και Ουγγαρία. Αναμένεται μεγάλη μάχη για την πρόκριση, ενώ είναι πιθανό το σενάριο ένα βαρύ χαρτί για τη διοργάνωση να μείνει εκτός της συνέχειας των νοκ-άουτ. Ξεχωρίζουμε για πρώτο σκόρερ του ομίλου τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε απόδοση 5.5, καθώς ο Πορτογάλος σουπερστάρ είναι γεννημένος για τα μεγάλα ματς.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0