Champions League Paris 2022

Κλοπ: «Κανείς μας δεν νιώθει πως είναι μια τέλεια σεζόν»

Κλοπ: «Κανείς μας δεν νιώθει πως είναι μια τέλεια σεζόν»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ από την ήττα της Λίβερπουλ από την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League (1-0), υποστηρίζοντας πως ήθελε περισσότερα από την ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ξανά «Βασίλισσα» της Ευρώπης, μετά την νίκη της επί της Λίβερπουλ με 1-0 στον τελικό του Champions League. Μετά τον αγώνα ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του αλλά και την απογοήτευση που υπάρχει:

«Στα αποδυτήρια (αυτή τη στιγμή) κανείς δεν νιώθει πως είναι μια τέλεια σεζόν προφανώς. Παίξαμε καλά, όχι τέλεια, αλλά δεν νομίζω πως ένα τέλειο παιχνίδι θα ήταν δυνατό με το πως στήθηκε ο αντίπαλος.

»Θέλαμε να είμαστε περισσότερο γενναίοι στο δεύτερο ημίχρονο, αυτό είπαμε στο ημίχρονο. Έπρεπε να παίξουμε περισσότερο βάσει συστήματος.

»Έχει διαφορετική αίσθηση και ξέρω πως το έχω ξαναπεί αφού χάσαμε από την Σεβίλλη στην Βασιλεία και στο Κίεβο, δεν είναι κακό να πας σε τελικό και είναι ήδη μερική επιτυχία. Όχι η επιτυχία που θέλουμε, αλλά νομίζω πως θα επιστρέψουμε, έτσι είναι.

»Ο επόμενος τελικός είναι στην Κωνσταντινούπολη. Θα κλείσουμε ξενοδοχείο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0