Champions League Paris 2022

UEFA: «Τα πλαστά εισιτήρια των οπαδών της Λίβερπουλ ευθύνονται για το χάος στον τελικό του Champions League!»

UEFA: «Τα πλαστά εισιτήρια των οπαδών της Λίβερπουλ ευθύνονται για το χάος στον τελικό του Champions League!»
Η UEFA εξέδωσε ανακοίνωση για όσα διαδραματίστηκαν στο Παρίσι, πριν τον τελικό του Champions League, τα οποία οδήγησαν στην καθυστερημένη έναρξης της αναμέτρησης ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ.
Τα «πλαστά» εισιτήρια των φίλων της Λίβερπουλ οφείλονται για το χάος που δημιουργήθηκε στο Παρίσι, πριν τον τελικό του Champions League ανάμεσα στους «Reds» και τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με την UEFA.

Το ανώτατο διοικητικό όργανο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης που έφερε το 14ο Champions League στους Μαδριλένους, όπου αναφέρθηκε στις θλιβερές εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου.

«Ενόψει του αγώνα, τα τουρνικέ στο άκρο των φίλων της Λίβερπουλ μπλοκαρίστηκαν από χιλιάδες οπαδούς που είχαν αγοράσει πλαστά εισιτήρια τα οποία δεν λειτουργούσαν στα τουρνικέ.

Αυτό δημιούργησε μια συσσώρευση ανθρώπων που προσπαθούσαν να μπουν μέσα. Ως αποτέλεσμα, η έναρξη καθυστέρησε κατά 35 λεπτά για να αποκτήσουν πρόσβαση όσο το δυνατόν περισσότεροι οπαδοί με γνήσια εισιτήρια.

Καθώς οι αριθμοί έξω από το γήπεδο συνέχισαν να αυξάνονται μετά την έναρξη, η αστυνομία τους διέλυσε με δακρυγόνα και τους ανάγκασε να φύγουν από το γήπεδο.

Η UEFA συμπάσχει με όσους επηρεάστηκαν από αυτά τα γεγονότα και θα επανεξετάσει περαιτέρω αυτά τα θέματα επειγόντως μαζί με τη γαλλική αστυνομία και τις γαλλικές αρχές και με τη Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0