Champions League Paris 2022

Κλοπ: «Είναι φαβορί η Ρεάλ λόγω εμπειρίας και… ανατροπών – Πάντα ακούω κάτι για την Μπάγερν, πριν από μεγάλα παιχνίδια»! (video)

Κλοπ: «Είναι φαβορί η Ρεάλ λόγω εμπειρίας και… ανατροπών – Πάντα ακούω κάτι για την Μπάγερν, πριν από μεγάλα παιχνίδια»! (video)

Ευχάριστος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου τελικού ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχρισε την Ρεάλ Μαδρίτης ως το φαβορί, αναλογιζόμενος την εμπειρία της σε τέτοιου είδους ματς, αλλά και τις ανατροπές τις οποίες πραγματοποιεί! Παράλληλα, σχολίασε… αφοπλιστικά το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον Σαντιό Μανέ, αναφερόμενος και στην φάση του Σέρχιο Ράμος με τον Μοχάμεντ Σαλάχ πριν από μία τετραετία!

Με διάθεση για… χιούμορ και έτοιμος να απαντήσει σε κάθε ερώτημα, παρουσιάστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι, ενόψει του 67ου τελικού του Champions League, με τον Γερμανό προπονητή της Λίβερπουλ να έχει κυριολεκτικά μία… απάντηση σε όλα!

Προφανώς και θα του γινόταν η ερώτηση, αναφορικά με το φαβορί της αναμέτρησης. Και εκείνος δεν δίστασε να χρίσει την Ρεάλ Μαδρίτης ως την ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσει τον τελικό, αναλογικά με τις ανατροπές που έχει κάνει και την εμπειρία της σε τέτοιου είδους καταστάσεις, γνωρίζοντας πως δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε τελικό από το 1992 και έπειτα.

«Είναι δύσκολη ερώτηση. Θεωρώ πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει φοβερή εμπειρία στους τελικούς και πραγματικά όσα έχει πραγματοποιήσει στα τελευταία λεπτά είναι επικά. Ωστόσο, θα είναι ένα ματς με φοβερό ρυθμό και θα είναι δύσκολο αν τους συναντήσουμε στο κορυφαίο επίπεδο που μπορούν να βρεθούν.»

Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν τον Σαντιό Μανέ να συμφωνεί με την Μπάγερν Μονάχου, ο Γερμανός είπε:

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτή την στιγμή. Είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον τελικό. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω φήμες από την πλευρά της Μπάγερν Μονάχου, πριν από ένα μεγάλο ματς.»

Όπως καταλαβαίνετε, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την φάση του Μοχάμεντ Σαλάχ, στην προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων σε τελικό. Μία φάση που ο Αιγύπτιος έχει σχολιάσει πολλάκις, με τον Σέρχιο Ράμος να είναι το κεντρικό πρόσωπο.

«Όλοι είχαμε χάσει τότε το μυαλό μας. Τώρα, ο νους μας είναι μόνο στο να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι»!

Τέλος, επική ήταν η στιγμή του Γιούργκεν Κλοπ με έναν Γάλλο δημοσιογράφο, με το βίντεο να μιλά από… μόνο του:

Δημήτρης Μανάκος


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0