Box to Box

Ούτε γιατρός, ούτε φύλλο αγώνος: Συγγνώμη, αλλά μήπως ξεχάσαμε κάτι;

Ούτε γιατρός, ούτε φύλλο αγώνος: Συγγνώμη, αλλά μήπως ξεχάσαμε κάτι;
Ο καλύτερος τρόπος για να βρεις το λάθος, είναι να ξετυλίξεις τα γεγονότα από το τελευταίο, προς το πρώτο. Στην περίπτωση του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, κάπου χαθήκαμε.
Γράφει ο Φάνης Τσοκανάς

Είκοσι ημέρες χωρίς ελληνικό πρωτάθλημα ήταν πολλές, αλλά όσα «χώρεσαν» σε μία Κυριακή, βρήκαν απροετοίμαστους ακόμα και τους πιο μυημένους.

Τα δακρυγόνα στην Τρίπολη, οι καταγγελίες της ΑΕΚ, η ανακοίνωση του Αστέρα, θα ήταν αρκετοί λόγοι για να περάσουμε ένα πιο έντονο βράδυ Κυριακής, αλλά «σκεπάστηκαν», αφενός, από την τριάρα, και αφετέρου, από αυτό που ακολούθησε.

Όσον αφορά στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, το χειρότερο συμπέρασμα που προκύπτει από τη βραδιά, είναι πως έχουμε συνηθίσει το τέρας. «Γίνονται στην Ελλάδα αυτά»! Όχι;

Η πρώτη αντίδραση στην κροτίδα, ήταν «γιατί τώρα; Τώρα που μπήκε γκολ; Θα δούμε φοβερό ντέρμπι και κόβετε την ορμή της ομάδας!»

Η δεύτερη ήταν η απορία, πώς να είναι ο Χουάνκαρ, που έμεινε για ώρα στο έδαφος ζαλισμένος.

Έπειτα, ξεκίνησαν οι διαβουλεύσεις. Η αποχώρηση των μισών κι έπειτα των άλλων μισών. Ρεπορτάζ! Να ακούσουμε τι λέει το ρεπορτάζ!

Ήρθε η οριστική διακοπή, και τώρα; Ο γιατρός! Πάμε να δούμε τα social media του, κάτι θα βρούμε!

Βρήκαμε και τον γιατρό, ήρθαν και οι ενημερώσεις από τις δύο πλευρές, κοιμηθήκαμε και την επόμενη το πρωί, ήρθε και το φύλλο αγώνος. Αλλά στην όλη πορεία, ξεχάσαμε κάτι βασικό...

Από τις 20:40 που έπεσε η κροτίδα, έως το μεσημέρι της Δευτέρας, όλα έχουν βρεθεί, είτε για πολύ, είτε για λίγο, στο προσκήνιο, στους τίτλους!

Αυτός που πέταξε την κροτίδα, όμως;

Αν διαβάσουμε το κείμενο ανάποδα, και αφήσουμε αυτόν και τους όμοιούς του εκτός γηπέδου, είτε έχοντας προλάβει την πράξη του, είτε μετά από αυτήν, ξέρετε που μένουμε;

«Θα δούμε φοβερό ντέρμπι, τώρα που μπήκε το γκολ!»

Λάθος νοοτροπία, έτσι;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0