Box to Box

Και στραβός είναι ο γιαλός και στραβά αρμενίζουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο! 

Και στραβός είναι ο γιαλός και στραβά αρμενίζουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο! 
Βρίσκομαι στο εξωτερικό οπότε δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Έμαθα όμως τα υπέροχα νέα. Η Ελλάδα συνεχίζει να μας ξαφνιάζει… αν και δεν θα έπρεπε. Διακόπηκε λοιπόν το ματς και θα κριθεί, διαβάζω, στις δικαστικές αίθουσες. Αλλά το πιο γελοίο που πληροφορήθηκα, είναι πως κάποιοι ήδη κάνουν φύλλο και φτερό τα social media του γιατρού του αγώνα.
Γράφει ο Maverick

Προσπαθούσα πριν ένα δίωρο,  να εξηγήσω σε κάποιους Ελβετούς συναδέλφους στον οικονομικό τομέα, που μιλάμε για ένα συμβόλαιο που είναι σε εξέλιξη, το όμορφο σκηνικό που μάθαινα πως διαδραματίζεται στο ντέρμπι. Με κοιτούσαν και δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τι θέλω να πω. Τους φαινόταν τόσο περίεργο αυτό που συνέβαινε. Πού να τους έλεγα λοιπόν κι αυτό που έμαθα πριν από λίγο. Πως ξεκίνησε  η διαπόμπευση ενός ανθρώπου, από τα αδηφάγα media, στο τι ομάδα είναι! 

Είναι Ολυμπιακός; Παναθηναϊκός; ΑΕΚ; Από όλα έχει το πανέρι. Γιατί βρέθηκε μια φωτογραφία του γιατρού της αποψινής αναμέτρησης με κάθε σύλλογο. Στο φινάλε, όμως, πόσο απίθανο ή περίεργο μοιάζει, από τη στιγμή που δουλεύει ως γιατρός σε αγώνες ποδοσφαίρου; Η απάντηση απαιτεί κοινή λογική. Μία κοινή λογική που έχει πάψει να υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα μπορούσα να ισχυριστώ κιόλας πως έχει πάψει στην ελληνική κοινωνία να υπάρχει κοινή λογική. 

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος, αλλά και όσων ανέφερε ο Παναθηναϊκός, σχετικά με την αλλαγή της αρχικής του γνωμάτευσης, οι… ντετέκτιβ των social media ξιφούλκησαν.  Βγήκαν... παγανιά και στήθηκαν διαδικτυακές «γκιλοτίνες».

Λες και αυτός ο άνθρωπος, μαζί με την οικογένειά του, είναι υποχρεωμένοι να περάσουν το βράδυ της Κυριακής (22/10) υπό αυτές τις συνθήκες. Λες και αυτός αποτελεί το Νο.1 πρόβλημα της βραδιάς. Ούτε κουβέντα για τον ανεγκέφαλο που «τίναξε» ένα ωραίο ντέρμπι στον... αέρα, πετώντας την κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα ακόμα παράδειγμα πόσο γελοίος είναι αυτός ο κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πιάνω τον εαυτό μου να στεναχωριέται μερικές φορές που είμαι μακριά. Συνειδητοποιώ πως για την ψυχική μου υγεία είναι καλύτερα. Δεν είναι όμως για πάρα πολύ κόσμο που θέλει να δει και επιμένει να παρακολουθεί ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει υγιή μυαλά.

Φαίνεται όμως πως οι ομάδες δεν θέλουν αυτόν τον πελάτη. Έχουν μάθει με τον «άλλο». Γιατί ο «άλλος» μας κάνει και διάφορα θελήματα.

Τελικά, αν αναρωτιόμαστε αν ο γιαλός  είναι στραβός η  στραβά αρμενίζουμε η απάντηση είναι απλή: Και στραβός είναι ο γιαλός και στραβά αρμενίζουμε!

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0