Box to Box

Άρσεναλ: Ένας χρόνος από την τελευταία θέση, η στήριξη στον Αρτέτα και το «Έμιρεϊτς» που θύμισε… Χάιμπουρι!

Άρσεναλ: Ένας χρόνος από την τελευταία θέση, η στήριξη στον Αρτέτα και το «Έμιρεϊτς» που θύμισε… Χάιμπουρι!
Πέρασε ένας χρόνος ακριβώς από τότε που η Άρσεναλ έχανε με 5-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» και ολοκλήρωνε την 3η αγωνιστική της Premier League στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πλέον, 365 ημέρες μετά, οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, όντες μόνοι - πρώτοι, για πρώτη φορά στο ξεκίνημα, τα τελευταία 30 χρόνια. Λογικό το «Έμιρεϊτς» να θυμίζει… Χάιμπουρι, τεράστια η δικαίωση του Ισπανού προπονητή, που στηρίχθηκε από την διοίκηση στον απόλυτο βαθμό! 

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος 

Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω. Για την ακρίβεια, πηγαίνουμε το ημερολόγιο στις 28 Αυγούστου του 2021. Τότε που η Άρσεναλ είχε ηττηθεί από τη Μπρέντφορντ, σε ένα ματς που ήταν τραγική, στην πρεμιέρα, και την Τσέλσι στην 2η αγωνιστική της Premier League και αντιμετώπιζε τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ», σε ένα ματς που της «στράβωσε» από το ξεκίνημα.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 πριν από την συμπλήρωση 20 λεπτών, είδε τον Γκρανίτ Τσάκα να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα και με το τελικό 5-0, βρέθηκε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ούσα δίχως γκολ και βαθμό μετά από 270 αγωνιστικά λεπτά.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο England 365.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0