Box to Box

Ο Τιάγκο τραυματίστηκε και η Λίβερπουλ «τρέχει», για να μην… κυνηγάει στη συνέχεια τη Σίτι!

Ο Τιάγκο τραυματίστηκε και η Λίβερπουλ «τρέχει», για να μην… κυνηγάει στη συνέχεια τη Σίτι!
Χάνει λοιπόν για δύο και κάτι μήνες η Λίβερπουλ τον Τιάγκο Αλκάνταρα και το ζήτημα είναι αν θα αποκτηθεί κάποιος, πράγμα που μοιάζει αναγκαίο, αλλά και ο τρόπος που θα αφιχθεί στο «Άνφιλντ», μιας και άπαντες κάνουν λόγο για δανεικό ποδοσφαιριστή, με συμβόλαιο μικρής διάρκειας, μέχρι να γυρίσει ο Ισπανός. Στα δικά μου μάτια μοιάζει λάθος, αλλά δεδομένα η ομάδα του Κλοπ χρειάζεται ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Τιάγκο, διότι αν δεν έρθει κάποιος με την ικανότητα μίας καλής κάθετης πάσας, αυτή θα είναι και η διαφορά των «κόκκινων» με τη Μάντσεστερ Σίτι του Κέβιν Ντε Μπρόινε!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα τίθεται εκτός τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο και μοιραία φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη απόκτησης ενός χαφ για τους «κόκκινους», πράγμα που έμοιαζε επιτακτικό από το καλοκαίρι, αν γινόταν αυτό που όλοι φανταζόμασταν.

Ο Ισπανός λοιπόν θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το επόμενο τρίμηνο, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι θα αγωνιστεί ξανά από τα Χριστούγεννα και μετά εφόσον υπάρχει διακοπή για το Μουντιάλ.

Ο Τιάγκο, που έπαιξε μόλις 25 από τα 38 ματς πέρσι στο πρωτάθλημα και πρόπερσι 24, έτσι όπως θα εξελιχθεί η χρονιά θα είναι τυχερή η Λίβερπουλ αν τον έχει σε 20 παιχνίδια! Κάτι που επιβεβαιώνει δυστυχώς το ότι όσο επιδραστικός ποδοσφαιριστής είναι, άλλο τόσο επιρρεπής  είναι σε τραυματισμούς.

Διαβάστε την συνέχεια στο www.england365.gr

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0