Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson (19:00) από την Interwetten.
Παραμένει αήττητη, ωστόσο, (ξ)έχασε δύο βαθμούς στη Λάρισα η ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να αποκτήσει η κορυφή συγκάτοικους από νωρίς, μαζί με τον έτερο Δικέφαλο και τον Ολυμπιακό, επίσης ισόπαλους στα τελευταία παιχνίδια τους.
Τρεις μέρες μετά μία ακόμη ομάδα της επαρχίας, ο Παναιτωλικός, κατηφορίζει στη Φιλαδέλφεια για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και στόχος του η δεύτερη συνεχόμενη… ζημιά σε Δικέφαλο.
Σίγουρα δε θέλει να χάσει, οπότε το ζητούμενο είναι, βάσει αυτού, η αμυντική προσήλωση, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ για να αποκτήσουν το πλεονέκτημα.
Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:
(23/09) ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1Χ και G/G με απόδοση 2.55 από την Interwetten






