Betpost

Στο ντέρμπι της «στέψης», Άρης και ΠΑΟΚ προσφέρουν γκολ και κέρδος στο Pamestoixima!

Στο ντέρμπι της «στέψης», Άρης και ΠΑΟΚ προσφέρουν γκολ και κέρδος στο Pamestoixima!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ (19/05, 20:00), στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Ο Άρης υποδέχεται στο Κλ. Βικελίδης τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο ντέρμπι που θα κρίνει και τον τίτλο της φετινής Stoiximan Super League.

«Κακός μπελάς» φέτος ο Άρης για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, από τον οποίο έχει ηττηθεί φέτος δύο φορές (2-1 και 0-1), ενώ η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση έληξε ισόπαλη (0-0).

Ο ΠΑΟΚ, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να νικήσει χωρίς να τον απασχολεί το τι θα γίνεται στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα τα δώσει όλα, προκειμένου να στεφθεί πρωταθλητής μέσα στο «σπίτι» του… μισητού του αντιπάλου, αλλά και ο Άρης θα το παλέψει για να αποτρέψει το σενάριο αυτό!

Αμφότεροι έρχονται από «τεσσάρες» απέναντι σε Παναθηναϊκό και Λαμία και πιστεύουμε ότι θα δούμε ένα δυνατό ματς, όπου θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να βρουν και οι δύο τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ποντάρουμε στο G/G για το 1.80 του Pamestoixima.

Η πρόταση του BN Sports:

(19/05, 20:00) Άρης – ΠΑΟΚ G/G σε απόδοση 1.80 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0