Betpost

Η Ρόμα «λυγίζει» την Μπολόνια σε φοβερή απόδοση από το Pamestoixima!

Η Ρόμα «λυγίζει» την Μπολόνια σε φοβερή απόδοση από το Pamestoixima!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Ρόμα με την Μπολόνια (22/04, 19:30), στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Ρόμα υποδέχεται στο Ολίμπικο την Μπολόνια του Χαράλαμπου Λυκογιάννη σε μία αναμέτρηση-φωτιά για τη μάχη της τετράδας.

Οι «τζιαλορόσι» έρχονται με φόρα από την σπουδαία πρόκριση επί της Μίλαν στο Europa League (18/04, 2-1). Έχουν ένα ματς λιγότερο, αφού η αναμέτρηση με την Ουντινέζε στο Φρίουλι διεκόπη μετά την κατάρρευση του Εντικά που «πάγωσε» άπαντες.

Η Ρόμα μετράει τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις στο «σπίτι» της στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη τη νίκη με 1-0 απέναντι στη «μισητή» Λάτσιο.

Από την άλλη, η Μπολόνια προέρχεται από δύο «λευκές» ισοπαλίες με Φροζινόνε και Μόντσα που της έχουν στερήσει τέσσερις πολύτιμους βαθμούς στον αγώνα της τέταρτης θέσης. Υπενθυμίζουμε, ότι τις δυο τους χωρίζουν τέσσερις βαθμοί, με τη Ρόμα να έχει και ένα ματς λιγότερο. 

Πιστεύουμε ότι η ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι θα συνεχίσει με νίκη επιβεβαιώνοντας την φοβερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα. Και γι’ αυτό, ποντάρουμε στον «άσο» για το 2.40 του Pamestoixima.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22/04, 19:30) Ρόμα – Μπολόνια σε απόδοση 2.40 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0