Betpost

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ σκοράρουν στο ντέρμπι και η Novibet μας… πληρώνει!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ σκοράρουν στο ντέρμπι και η Novibet μας… πληρώνει!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (21/04, 20:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης για την 6η αγωνιστική των Play Offs του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται με φόρα από την ιστορική πρόκριση απέναντι στην Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη (18/04, 3-2 πεν.) για το Europa Conference League.

Με ανεβασμένο το ηθικό, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα στοχεύσει στη νίκη που θα τη φέρει τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ γνώρισε τον αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ μέσα στην Τούμπα (18/04, 0-2) και πλέον θα στρέψει όλη του την προσοχή στο πρωτάθλημα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέχει δύο βαθμούς από την ΑΕΚ, μετά την ισοπαλία που κατάφερε να εξασφαλίσει την προηγούμενη αγωνιστική στην OPAP Arena (07/04, 2-2).

Και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη για βαθμούς και πιστεύουμε ότι αμφότερες θα βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, για το G/G στο 1.63 της Novibet.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(21/04, 20:30) Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ G/G σε απόδοση 1.63 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0